IMAGINEA din România care se află pe locul 3 în topul CELOR MAI IMPRESIONANTE fotografii din ultimii 100 de ani

O fotografie din România ocupă locul 3 într-un top al celor mai impresionante imagini din lume, realizate în ultimii 100 de ani.

33949 afișări
Imaginea articolului IMAGINEA din România care se află pe locul 3 în topul CELOR MAI IMPRESIONANTE fotografii din ultimii 100 de ani

IMAGINEA din România care se află pe locul 3 în topul CELOR MAI IMPRESIONANTE fotografii din ultimii 100 de ani (Imagine: Shutterstock)

Site-ul www.buzzfeed.com a realizat un top ce conţine 40 de fotografii impresionante realizate în ultimii 100 de ani. Imaginile ilustrează durerea umană după pierderea cuiva drag, puterea loialităţii şi triumful spiritului uman. Site-ul avertizează că unele dintre fotografii vor provoca lacrimi.

Pe locul 3 în top se află două fotografii realizate în luna ianuarie în timpul protestelor din Piaţa Universităţii, postate pe blogul Ioanei Moldovan, apoi pe contul său de Facebook.

Unul dintre momente, surprins şi de fotograful MEDIAFAX Alexandru Solomon, arată un jandarm care ţine în faţa scutului un balon alb modelat în formă de inimă, primit de la un copil.

Cea de-a doua imagine arată momentul în care jandarmul a primit balonul.

Pe locul 2 se află imaginea în care un veteran de război îngenunchează lângă tancul cu care a luptat, devenit între timp monument.

Pe primul loc în top se află două imagini în care apar trei surori, fotografii realizate la distanţă de câţiva ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici