Gestul care impresionează întreaga lume: Solidaritatea unei tinere la un concurs sportiv - VIDEO

O sportivă din Ohio, Statele Unite, a impresionat publicul unui concurs şi ulterior întreaga lume când a ales să îşi ajute o rivală care avea nevoie de ajutor în timpul competiţiei.

8203 afișări
Imaginea articolului Gestul care impresionează întreaga lume: Solidaritatea unei tinere la un concurs sportiv - VIDEO

Gestul care impresionează întreaga lume: Solidaritatea unei tinere la un concurs sportiv

Meghan Vogel participa la cursa de alergare de 3.200 de metri când una dintre competitoarele sale, Arden McMath, a căzut cu câţiva metri înainte de linia de sosire, lovindu-se, scrie Huffington Post.

Vogel nu a ezitat şi şi-a ajutat colega să se ridice şi să treacă linia de sosire, chiar dacă acest lucru a însemnat că a pierdut ea însăşi cursa.

Cele două tinere au terminat cursa pe locurile 14 şi 15, iar mulţimea le-a ovaţionat îndelung.

"Dacă munceşti să participi la acest concurs, meriţi să termini indiferent cine eşti. Am vrut să fac acest lucru posibil pentru ea", a declarat Meghan Vogel.

Arden McMath şi-a exprimat recunoştinţa şi aprecierea faţă de colega sa: "Nu îmi venea să cred ce face pentru mine. Toţi încearcă să dea ce au mai bun ca să termine cursa".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici