Francis Ford Coppola devine furnizor oficial de vinuri la gala Premiilor Oscar

Regizorul Francis Ford Coppola este proprietar de podgorii şi a încheiat un contrat cu Academia de Film Americană prin care devine furnizor exclusiv de vinuri la viitoarele gale de decernare ale premiilor Oscar, dar şi la Festivalul de Film Sundance, potrivit Hollywood Reporter.

169 afișări
Imaginea articolului Francis Ford Coppola devine furnizor oficial de vinuri la gala Premiilor Oscar

Francis Ford Coppola devine furnizor oficial de vinuri la gala Premiilor Oscar (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

Francis Ford Coppola, alături de directorul de producţie a podgoriei pe care o deţine cineastul, Corey Back, au creat serii personalizate de vinuri, dar şi sortimente exclusiviste.

În contractul încheiat de Coppola se arată că brand-ul de vin pe care îl produce va fi furnizat, în regim de exclusivitate, la galele de decernare ale Premiilor Oscar din 2017, 2018 şi 2019, dar şi la petrecerile de după ceremonii.

Podgoria lui Coppola se numeşte Francis Ford Coppola Winery, este situată în Geyserville, California şi este gândită precum un parc de distracţii pe tipic viticol. Coppola declară că podgoria este "o lume de poveste a vinurilor."

Pe de altă parte, regizorul american va furniza vin şi va organiza petreceri pe podgoria sa şi cu ocazia Festivalului Sundance, dar şi un performance cu specific viticol ce constă într-o instalaţie murală din dopuri de plută, care va fi realizată pe toată durata festivalului ce va debuta în 19 ianuarie şi se va încheia pe 29 ianuarie.

Francis Ford Coppola, născut pe 7 aprilie 1939, este unul dintre cei mai cunoscuţi şi influenţi regizori şi producători de filme american. Fimele sale au fost de numeroase ori premiate, în special seria "Naşul".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici