Frank Sinatra încă domină topurile muzicale

Frank Sinatra încă mai domină topurile muzicale, albumul "Nothing but the Best", o colecţie remasterizată de hituri clasice ale artistului, debutând pe locul doi în topul Billboard 200, cu vânzări de 99.000 de copii, potrivit Nielsen SoundScan.

25 afișări
Imaginea articolului Frank Sinatra încă domină topurile muzicale

Frank Sinatra încă domină topurile muzicale (Imagine: www.amazon.com)

Acest fapt este datorat şi campaniei agresive de marketing şi publicitate care a însoţit lansarea albumului, evenimentul fiind unul dintr-o serie care comemorează zece ani de la moartea lui Sinatra.

Ultima dată când Sinatra a debutat pe o poziţie atât de înaltă în topuri a fost în 1993, cu albumul "Duets", care mai apoi s-a vândut în peste 3,2 milioane de exemplare.

În ultima vreme, numele şi operele lui Sinatra monopolizează media americane. Warner Home Video va relansa o colecţie cu cele 22 de filme ale sale, inclusiv "Ocean's Eleven", "The Man With the Golden Arm" şi "Anchors Aweigh".

Turner Classic Movies difuzează în toată lumea filme şi înregistrări cu Sinatra, în cadrul unui program prezentat de copiii lui - Nancy, Tina şi Frank Jr.

De asemenea, Life Books au lansat o nouă versiune revizuită a cărţii "Remembering Sinatra", intitulată "Life: Remembering Sinatra: 10 Years Later".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici