Fred Durst, solistul trupei Limp Bizkit, vrea să se mute în Crimeea. Cum se gândeşte să contribuie la construirea unui "viitor luminos pentru Rusia"

Fred Durst, solistul trupei rock americane Limp Bizkit, a dezvăluit că intenţionează să se mute în Peninsula Crimeea, o fostă regiune ucraineană anexată recent de Rusia, şi că doreşte să producă filme şi seriale TV ruseşti, informează site-ul publicaţiei New Musical Express.

1219 afișări
Imaginea articolului Fred Durst, solistul trupei Limp Bizkit, vrea să se mute în Crimeea. Cum se gândeşte să contribuie la construirea unui "viitor luminos pentru Rusia"

Fred Durst, solistul trupei Limp Bizkit, vrea să se mute în Crimeea. Cum se gândeşte să contribuie la construirea unui "viitor luminos pentru Rusia" (Imagine: Daniela Vasile/Mediafax Foto)

În septembrie, Fred Durst a spus că doreşte să obţină un paşaport rusesc. Rockerul american, adresându-se fanilor, a făcut următoarea declaraţie pentru agenţia de presă Sputnik Internaţional, administrată de guvernul rus: "Nu m-ar deranja deloc să primesc un paşaport rusesc. Dacă aveţi cunoştinţe în rândul autorităţilor relevante (ruseşti, n.r.), care ar putea să mă ajute să îl obţin, daţi-mi de veste".

De asemenea, artistul a dezvăluit că soţia sa îi predă lecţii de limba rusă. Soţia rockerului, Ksenia Beriazina, cu care artistul s-a căsătorit în 2012, este originară din Crimeea.

Cotidianul rus Izvestia afirmă că Fred Durst doreşte să îşi petreacă jumătate din an în Peninsula Crimeea, unde ar putea să lucreze în calitate de producător al unor filme şi seriale TV ruseşti. Potrivit aceleiaşi surse, rockerul american vrea să contribuie la construirea unui "viitor luminos pentru Crimeea şi Rusia".

Ambasada Rusiei din Marea Britanie a publicat aceste informaţii prin intermediul unui mesaj pe contul ei Twitter: "Fred Durst de la Limp Bizkit spune că vrea să locuiască în Crimeea - Bine ai venit!".

Autorităţile actuale din Crimeea le-au îndemnat pe celebrităţile din Occident să solicite dreptul de rezidenţă în această regiune. Serghei Aksionov, actualul premier al Republicii Crimeea din Federaţia Rusă, a vorbit despre viziunea sa despre regiunea pe care o conduce, spunând că aceasta este "noul Beverly Hills".

Fred Durst, solistul trupei rock Limp Bizkit, a regizat o reclamă televizată - prima dintr-o serie de trei - pentru site-ul de întâlniri online eHarmony.

Rockerul american este deja familiarizat cu activitatea regizorală, întrucât a regizat două lungmetraje - "The Education of Charlie Banks", în 2007, şi "The Longshots", în 2008. Prima lui incursiune în domeniul publicităţii a constat în regia unei reclame pentru un program informatic, "MyCleanPC", lansată la începutul anului 2014.

Formaţia americană Limp Bizkit, formată din Fred Durst (voce), Wes Borland (chitară), Sam Rivers (bas) şi John Otto (tobe), a vândut până în prezent peste 40 de milioane de albume în întreaga lume.

Cel de-al şaptelea album de studio al trupei Limp Bizkit se intitulează "Stampede of the Disco Elephants" şi ar fi trebuit să apară pe piaţă la sfârşitul anului 2014, însă lansarea acestui material discografic a fost amânată până la o dată ce nu a fost deocamdată comunicată.

Trupa americană a susţinut un concert în Bucureşti, la Arenele Romane, în iunie 2009. Show-ul din România al trupei Limp Bizkit a făcut parte din turneul "Unicorns N' Rainbows 2009".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici