Gérard Depardieu, imaginea unei colecţii de ceasuri de lux,lansate sub sloganul "Mândru că sunt rus"

O colecţie de ceasuri de lux a fost lansată de compania elveţiană Cvstos, cu ajutorul actorului francez Gérard Depardieu, devenit în 2013 cetăţean rus şi de curând noua imagine a acestei firme, printr-o campanie care are sloganul "Mândru că sunt rus".

271 afișări
Imaginea articolului Gérard Depardieu, imaginea unei colecţii de ceasuri de lux,lansate sub sloganul "Mândru că sunt rus"

Gérard Depardieu (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Gérard Depardieu, care a devenit de curând noua imagine oficială a firmei elveţiene Cvstos, apare într-o campanie foto pe pagina de Facebook a companiei, purtând o haină pe care este imprimat simbolul de stat al Rusiei - un vultur cu două capete - şi un ceas elveţian pe al cărui cadran este imprimat un vultur auriu identic, informează hollywoodreporter.com.

Ceasurile din seria "Eagle of Russia" sunt comercializate la preţuri cuprinse între 20.000 de dolari şi 30.000 de dolari.

Între timp, Depardieu, care a primit cetăţenia rusă la începutul anului 2013 în urma unui decret semnat de preşedintele Vladimir Putin şi a lăudat apoi Rusia de multe ori pentru cultura ei, s-a ţinut departe de luminile reflectoarelor din această ţară în ultimele luni.

În noiembrie 2013, starul francez nu a fost prezent la premiera moscovită a coproducţiei francezo-ruse "Rasputin", în care Gérard Depardieu a jucat rolul principal, cel al călugărului mistic care a avut o mare influenţă asupra ultimului ţar al Rusiei, Nicolae al II-lea.

Actorul a evitat, de asemenea, orice comentariu despre tensiunile dintre Rusia şi Ucraina pe tema peninsulei Crimeea, care s-a desprins recent de Ucraina şi s-a unit cu Rusia. În mod întâmplător, presa ucraineană a anunţat că starul francez a cumpărat un teren cu vie în apropiere de oraşul Bahcisarai din Crimeea.

Deşi este un actor cu un talent uriaş, în ultimii ani, Gérard Depardieu a ţinut prima pagină a ziarelor din motive care nu au legătură cu cariera artistică. În 2013, actorul a fost amendat, iar autorităţile i-au suspendat permisul de conducere în stare de ebrietate a scuterului. Rata alcoolemiei sale era de patru ori mai mare decât limita maximă admisă.

În vara anului 2011, presa din lumea întreagă scria despre faptul că actorul francez, suferind de incontinenţă urinară, a încercat să urineze, discret, într-o sticlă, deoarece însoţitoarea de bord i-a interzis accesul la toaletă, pentru că avionul - care circula pe ruta Paris-Dublin - se pregătea să decoleze.

Cu toate acestea şi deşi starul francez a declarat de curând că nu mai este pasionat de actorie, Gérard Depardieu are în derulare mai multe proiecte şi va putea fi văzut pe afişele a şapte filme care vor fi lansate în 2014. Cel mai important dintre ele este "Welcome to New York", de Abel Ferrara, în care Depardieu îl interpretează pe Dominique Strauss-Kahn, fostul director al FMI, căzut în dizgraţie după ce a fost acuzat de viol.

Gérard Depardieu este unul dintre cei mai cunoscuţi actori francezi pe plan internaţional şi are la activ peste 100 de filme în care a jucat, inclusiv cele din seria "Asterix". Actorul a câştigat numeroase premii de-a lungul prestigioasei lui cariere în cinematografie, inclusiv o nominalizare la Oscar, pentru memorabilul rol din "Cyrano de Bergerac", şi un premiu Globul de Aur, pentru rolul său din filmul "Cartea verde".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici