Gérard Depardieu va juca în "Life of Pi", regizat de Ang Lee

Actorul francez Gérard Depardieu va juca în noul proiect cinematografic al regizorului Ang Lee, intitulat "Life of Pi", informează variety.com.

38 afișări
Imaginea articolului Gérard Depardieu va juca în "Life of Pi", regizat de Ang Lee

Gérard Depardieu va juca în "Life of Pi", regizat de Ang Lee (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Din distribuţia acestui proiect cinematografic realizat de studiourile Fox mai fac parte Irrfan Khan, Adil Hussain şi Suraj Sharma - care deţine rolul principal.

Filmările vor debuta la începutul anului 2011. Filmul are la bază romanul omonim scris de Yan Martel, distins cu Man Booker Prize for Fiction în anul 2002.

Tabu, o actriţă vedetă la Bollywood, negociază pentru a interpreta rolul mamei lui Pi. Irrfan Khan, cunoscut pentru rolul din "Vagabondul milionar", va interpreta rolul lui Pi la vârstă adultă, iar Adil Hussain va juca rolul tatălui lui Pi.

Potrivit revistei Variety, Gérard Depardieu va interpreta personajul The Chef.

Filmul prezintă povestea lui Piscine Molitor "Pi" Patel, un băiat indian care explorează spiritualitatea şi dobândeşte o serie de aptitudini practice, după ce petrece 227 de zile în compania unui tigru bengalez, într-o barcă de salvare ce pluteşte în derivă în Oceanul Pacific.

Ang Lee va regiza acest film în 3D, pe baza unui scenariu adaptat de David Magee.

Lungmetrajul "Life of Pi" va avea premiera pe 14 decembrie 2012.

Gérard Depardieu s-a născut pe 27 decembrie 1948 şi este unul dintre cei mai cunoscuţi actori francezi. Depardieu a câştigat numeroase premii de-a lungul prestigioasei lui cariere în cinematografie, inclusiv o nominalizare la premiile Oscar, pentru memorabilul rol din "Cyrano de Bergerac", şi un premiu Globul de Aur la categoria cel mai bun actor, pentru rolul său din filmul "Cartea verde".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici