Gabi Jugaru este student la regie

Gabi Jugaru, prezentatorul emisiunii "Jugaru Shukaru" de la Pro TV, este student la regie la Facultatea de Arte de la Universitatea Hyperion din Capitală, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

226 afișări
Imaginea articolului Gabi Jugaru este student la regie

Gabi Jugaru este student la regie (Imagine: stirileprotv.ro)

La 42 de ani, Gabi Jugaru îşi începe studiile în regie.

"E un vis mai vechi de-al meu. Şi pentru că acum m-am trezit, visul s-a terminat şi a trebuit să-l transform în realitate! Mă întorceam dintr-o deplasare, iar unul dintre operatorii care mergea cu mine în maşină mi-a spus că a făcut un filmuleţ, un scurtmetraj, pe care mi-l va trimite să-l văd... Că e examenul lui de licenţă, pe care urma să îl susţină la Hyperion, cu maestrul Geo Saizescu în comisie. Mie mi-a plăcut mereu de dumnealui, în «S-a furat o bombă» a inegalabilului (Ion Popescu, n.r.) Gopo, iar «Păcală» partea I, regizat de domnia sa, a fost un film pe care l-am văzut în copilărie şi care mi s-a întipărit în memorie. Aşa că am intrat pe net, am ajuns la secretariatul Facultăţii de Arte de la Universitatea Hyperion şi m-am înscris! Partea proastă e că nu mi-am mai găsit diploma de bac şi a trebuit să mă ajute vărul meu de la Iaşi, Lucian, (care e şi bunic!) să scot duplicat, în timp util, ca să nu ratez înscrierea! În fine, e bine că toată alergătura a fost cu folos şi am reuşit să trec cu brio printr-un examen de admitere, la 42 de ani!", spune Gabi Jugaru.

El spune că a ales să facă regie pentru că îşi doreşte să fie "mai bun" în ceea ce face. "Eu îmi doresc să am şansa să fac film, să las în urma mea şi altceva în afară de farse! Pentru că pot şi pentru că vreau!", a spus Gabi Jugaru.

Potrivit lui Jugaru, admiterea la facultatea de regie a fost "interesantă şi provocatoare, ca o femeie singură după al zecelea divorţ în patru ani... şi nu din cauza ei!". "Altfel spus, e greu să reuşeşti s-o cucereşti, dar e bătălia pe care vrei s-o câştigi!", a mai spus Gabi Jugaru, precizând că fiica lui cea mare, Roxana - care este studentă în anul al treilea la Jurnalism, la Iaşi -, i-a fost alături.
"A venit la Bucureşti alături de mine şi mi-a ţinut pumnii în fiecare dintre cele două zile de examen", spune Gabi Jugaru.

El a mai mărturisit că a împărtăşit bucuria şi colegilor săi de la "Jugaru Shukaru".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici