Gabriel Mutu: Lacul Morii va fi cea mai mare zonă de agrement cu plajă artificială din România

Advertorial

2353 afișări
Imaginea articolului Gabriel Mutu: Lacul Morii va fi cea mai mare zonă de agrement cu plajă artificială din România

Gabriel Mutu: Lacul Morii va fi cea mai mare zonă de agrement cu plajă artificială din România

Sunt şi am fost toată viaţa un om al faptelor. Ca politician, am fost mereu atras de lucruri concret, am propus în permanenţă proiecte realizabile şi am urmărit îndeaproape finalizarea lor. Apoi, ca Primar, am avut şansa să mă pot implica activ, să pun umărul la rezolvarea problemelor cu care s-au confruntat locuitorii Sectorului 6.

Paulo Coelho spunea că ”Lumea se schimbă prin exemplul tău, nu prin opinia ta”. Astfel, mi-am dorit, şi în mare parte am realizat ca Sectorul 6 să fie un exemplu de urmat pentru alte administraţii, iar cetăţenii să fie mândri de sectorul lor.
Pentru că, dincolo de vorbe, dincolo de promisiuni, dincolo de culori şi ambiţii politice, dincolo de opinii sau divergenţe, un primar este şi va fi judecat prin realizările sale. Doar acestea pot da măsura capacităţii, priceperii şi implicării sale.

Şi, ca să vă prezint concret, am semnat Autorizaţia de Construire pentru amenajarea Lacului Morii.

  •  În acest mandat, am preluat în administrarea Sectorului 6, de la Apele Române, coronamentul şi insula Lacului Morii;
  •  Am efectuat studiul de fezabilitate şi am organizat dezbateri publice pentru a conlucra cu membrii comunităţii la acest proiect ambiţios;
  •  Am obţinut toate avizele necesare, am semnat şi emis Autorizaţia de Construire pentru amenajarea Lacului Morii;
  •  Voi amenaja aici cea mai frumoasă zonă de agrement din România;
  •  Atât cei care practică jogging, cât şi bicicliştii sau familiile care se plimbă în această zonă vor regăsi elemente de interes în proiect;

Finalizăm împreună, în următorul an, cea mai mare zonă de agrement cu plajă artificială din România.

După cum vedeţi, lucrurile se mişcă în direcţia bună. Ele nu se vor opri aici. Voi continua să fac lucruri bune pentru Sectorul 6, voi continua proiectele începute, voi asculta în continuare vocea oamenilor şi vom demara proiecte noi.

La începutul mandatului de primar, am promis că voi construi un parc nou în Sectorul 6 şi m-am ţinut de cuvânt! Voi păstra bunul obicei de a înfiinţa parcuri noi, cu dotări moderne, pentru comunitatea noastră.

Am construit, de la zero, primul parc nou-înfiinţat în Capitală, în ultimii 30 de ani: Parcul Timişoara.
Noul parc, de pe bulevardul cu acelaşi nume, este un proiect de succes, ce a devenit model de bune practici pentru reconversia urbană a unei foste platforme industriale.

  •  Am salvat de la returnarea fondurilor europene, dar şi de la degradare, Parcul Drumul Taberei, pe care am reuşit, în doar 8 luni, să-l transform în cel mai frumos parc din România;
  •  Am deschis serele din Parcul Drumul Taberei, optimizând consumul celor 7 pavilioane expoziţionale, prin utilizarea de energie verde;
  •  Am redat familiilor plăcerea de a-şi aminti de plimbările pe lacul din Parcul Drumul Taberei şi acum, cel mai mare ponton plutitor din România, pe care l-am construit pentru a oferi hidrobiciclete, se dovedeşte neîncăpător pentru toţi cei mici şi mari, care accesează zilnic această facilitate;
  •  Am reamenajat locurile de joacă şi terenurile de sport, pentru a susţine o comunitate activă, care petrece timp de calitate în aer liber;
  •  Am preluat în administrare, de la Ministerul Transporturilor, zona adiacentă Gării Cotroceni, pentru amenajarea celei mai moderne zone de promenadă din Bucureşti şi a unui nou parc, pe o suprafaţă de peste 70.000 metri pătraţi.

Voi continua înfiinţarea de parcuri noi, iar pentru trei dintre ele, din Prelungirea Ghencea, Calea Plevnei şi Regie, deja am demarat procedurile administrative.

Voi demara cel mai amplu proiect din România, cu privire la reducerea emisiilor de carbon prin crearea de Grădini Suspendate pe blocurile de locuinţe şi pe clădirile publice din sectorul nostru, care să acţioneze ca un ”filtru de praf” şi să înfrumuseţeze peisajul urban.

În cele mai accesate zone din sectorul nostru, voi amenaja staţii de reîncărcare gratuită a autoturismelor electrice, asigurând astfel confort sporit cetăţenilor care aleg un astfel de mijloc de transport, prietenos cu mediul înconjurător.

Am încredere că oamenii din Sectorul 6 apreciază direcţia bună în care ne îndreptăm şi, pe 27 Septembrie, vor vota omul de care are nevoie sectorul pentru a continua lucrurile bine făcute

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici