Gabriela Cristea şi Giulia vorbesc despre stilul lor de viaţă în noul număr ”Ce se întâmplă, doctore?”

Gabriela Cristea şi Giulia au vorbit pentru numărul din luna martie al revistei Ce se întâmplă, doctore? despre stilul lor alimentar, iar Anca Rusu le-a oferit cititoarelor câteva trucuri de menţinere a frumuseţii în timpul sarcinii, infomează un comunicat.

263 afișări
Imaginea articolului Gabriela Cristea şi Giulia vorbesc despre stilul lor de viaţă în noul număr ”Ce se întâmplă, doctore?”

Gabriela Cristea şi Giulia vorbesc despre stilul lor de viaţă în noul număr ”Ce se întâmplă, doctore?”

Astfel, Gabriela Cristea povesteşte că găteşte cu plăcere peşte la grătar, dar şi deserturi delicioase, se declară o gurmandă, iar primăvara aleargă mult în aer liber, nu prea ţine cure de slăbire şi se simte la fel de bine atât în haine XS, cât şi în haine L. Pentru numărul din martie al revistei, Ce se întâmplă, doctore? a stat de vorbă cu Gabriela Cristea într-un ambient perfect pentru o viaţă activă şi sănătoasă: sala de sport.

"Am învăţat să îmi placă mâncărurile slab calorice, fără grăsimi, ca «de spital», cum îi spunem noi, dar eu am învăţat să le gătesc cu gust. Atunci, în mintea mea, se produce un «declic» şi-mi spun: «Ok, mănânc aşa, dar mă simt foarte bine, sunt foarte sănătoasă şi pot să duc o viaţă frumoasă». Încerc să nu mă gândesc la torturile cu cremă", a mărturisit Gabriela Cristea în numărul din martie al revistei Ce se întâmplă, doctore?, disponibil pe piaţă începând de joi.

Nici cântăreaţa Giulia nu este adepta dietelor, însă îi place mult sportul. "Am renunţat de foarte mult timp la curele de slăbire drastice. La 15 ani am plecat în turneu cu trupa şi m-am îngrăşat aproximativ 10 kilograme din cauza meselor neregulate. Am ţinut o cură pe care nu o recomand nimănui: înfometarea. După ce am scăpat de kilogramele în plus, am rămas cu un stomac sensibil, vergeturi... aşa că, indiferent de situaţie, un stil de viaţă echilibrat este cel mai sănătos mod de a slăbi", a declarat Giulia în numărul din martie al revistei Ce se întâmplă, doctore?.

Anca Rusu se pregăteşte să devină mamă şi le oferă cititoarelor câteva dintre trucurile ei de menţinere a frumuseţii în timpul sarcinii. "Nu plec niciodată la culcare fără să-mi demachiez tenul şi fără să-l hidratez, indiferent dacă am purtat sau nu machiaj. Nu dorm niciodată mai puţin de opt ore pe noapte şi nu beau mai puţin de doi litri de lichid pe zi. O dată sau de două ori pe săptămână aplic o mască (cu miere sau ulei de migdale) după un gomaj", a spus Anca Rusu.

Primăvara este anotimpul perfect pentru revigorarea corpului, iar cea mai citită revistă de sănătate şi frumuseţe din România propune cititoarelor sale un program complex destinat obţinerii unei siluete armonioase, din care nu lipsesc regimurile de detoxifiere, exerciţiile de Kangoo Jumps şi programele de yogilates.

Din numărul din martie al revistei Ce se întâmplă, doctore? cititoarele pot afla şi care sunt beneficile consumului de citrice, surse importante de vitamina C. În plus, pot descoperi secretele imunităţii, afectate de consumul haotic de antibiotice, şi pot vedea cum funcţionează pancreasul, în condiţiile în care maladiile pancreatice nu au întotdeauna simptome.

De asemenea, Ce se întâmplă, doctore? a intervievat doi medici români renumiţi, neurochirurgul Sergiu Stoica şi medicul pediatru Ana Culcer, care a avut grijă de un milion de copii de-a lungul carierei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici