Gabriela Vrânceanu Firea vizitează, de Crăciun, mănăstirile din Moldova

Gabriela Vrânceanu Firea o să petreacă prima zi de Crăciun acasă cu familia şi finii, ulterior vedeta urmând să plece să viziteze mănăstirile din Moldova

298 afișări
Imaginea articolului Gabriela Vrânceanu Firea vizitează, de Crăciun, mănăstirile din Moldova

Gabriela Vrânceanu Firea (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

"De Crăciun, aşteptăm colindătorii dar cântăm şi noi în familie colinde. Mâncăm «scutecele lui Isus», o prăjitură specifică zonei Moldovei, făcută din turtă simplă (făină, apă) şi multă nucă pisată sau cânepă. Nu facem excese culinare pentru că suntem după perioada de post şi revenim la alimentaţia «de dulce» mai uşurel...", spune vedeta, potrivit showbiz.ro.

"Anul acesta, de Crăciun, planul este următorul: în prima zi suntem acasă cu familia şi finii, iar apoi plecăm la Bacău, la familia mea, de unde sunt doi paşi până la mănăstirile din Moldova, pe care vrem să le vizităm. De Revelion vom merge la un restaurant în Bucureşti, împreună cu câţiva prieteni", a mai spus Gabriela Vrânceanu Firea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici