Gafa uriaşă a invitatelor la o nuntă. Fotografia s-a viralizat imediat

Indiferent cat de multe rochii au în garderobă, doamnele cred întotdeauna că mai este loc de încă una.

2965 afișări
Imaginea articolului Gafa uriaşă a invitatelor la o nuntă. Fotografia s-a viralizat imediat

Gafa uriaşă a invitatelor la o nuntă. Fotografia s-a viralizat imediat

La orice eveniment cu ştaif, invitatele vor ca apariţia lor să fie cea mai apreciată, de aceea nu sunt încântate când văd acelaşi outfit purtat de altcineva. Doar că în viaţa reală, lucrurile o iau câteodată razna.

Conform Independent.co.uk, şase invitate la o nuntă au purtat aceeaşi rochie, fără să-şi vorbească, deşi cârcotaşii cred altceva, în ciuda "lipsei de imaginaţie". 

Ţinuta preferată a fost o rochie din dantelă albastră, în valoare de 159 de dolari. Din fericire, protagonistele au decis să se amuze copios. Deşi au fost confundate cu domnişoarele de onoare, cele şase femei au reuşit să depăşească momentul şi chiar s-au fotografiat împreună.

Imaginea a fost publicată pe Facebook şi s-a viralizat în timp record.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici