GAFA vestimentară de proporţii cu care Meghan Markle îşi încheie vizita oficială din Oceania. Este a doua | VIDEO

Ducesa Meghan de Sussex, aflată în vizită oficială, alături de soţul ei, prinţul Harry, în Oceania, a făcut o nouă gafă vestimentară, alegând o fustă prin care se putea vedea lenjeria intimă, potrivit The Sun.

23984 afișări
Imaginea articolului GAFA vestimentară de proporţii cu care Meghan Markle îşi încheie vizita oficială din Oceania. Este a doua | VIDEO

GAFA vestimentară de proporţii cu care Meghan Markle îşi încheie vizita oficială în Oceania. Este a doua | VIDEO

Pentru ultima zi a turneului oficial, ducesa Meghan a ales o superbă fustă midi albastru închis de la Givenchy, care însă dezvăluia mai mult decât trebuie, respectiv lenjeria intimă.

FOTO AICI 

Aceasta este a doua gafă vestimentară a ducesei Meghan din acest turneu, care s-a încheiat marţi, după două săptămâni, şi a avut loc în Australia, Noua Zeelandă, Tonga şi Fiji.

Astfel, la sosirea pe aeroportul Fua’amotu din Tonga, ducesa Meghan, în vârstă de 37 de ani, însărcinată în câteva luni, a arătat uluitor în rochia roşie pe care a ales-o pentru acest eveniment, însă a uitat să elimine eticheta lungă ce atârna ataşată de tivul din partea de jos a ţinutei.

Acesta a fost primul turneu oficial la care au participat ducii de Sussex de la căsătoria lor, pe 19 mai.

Fosta actriţă americană şi prinţul Harry, în vârstă de 34 de ani, au avut 76 de angajamente în timpul acestui turneu oficial.

Adevărata vedetă a fost Meghan, care a făcut o paradă de ţinute de designer, schimbând uneori şi patru pe zi.

Turneul a debutat chiar în ziua în care biroul de presă al cuplului regal a anunţat că Meghan este însărcinată, copilul, al şaptelea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, urmând să se nască în primăvara lui 2019.

Deşi însărcinată, ducesa Meghan a vizitat Tonga şi Fiji, cunoscute ca zone cu risc de infectare cu virusul Zika, ce se transmite prin intermediul înţepăturilor de ţânţari. Virusul Zika provoacă defecte congenitale, iar oficialii din domeniul sănătăţii le sfătuiesc pe femeile însărcinate să evite să meargă în zone de risc. Surse apropiate cuplului regal au declarat, totuşi, pentru CNN că medicul ducesei Meghan a luat în considerare toate riscurile, înainte ca aceasta să plece în călătorie.

De asemenea, în Fiji, un eveniment la care a participat ducesa Meghan de Sussex a fost întrerupt din motive de securitate, după ce gărzile sale de corp au stabilit că locul în care era programat era prea aglomerat.

Prinţul Harry, numit recent ambasador al tineretului din Comonwealth, s-a folosit de acest turneu pentru a promova cauzele pentru care pledează, sănătatea mintală şi jocurile Invictus, pe care le-a fondat în 2014 şi care, anul acesta, s-au desfăşurat la Sydney, în perioada 20 - 27 octombrie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici