Ce rol va juca Naomi Watts în spin off-ul "Game of Thrones"

Actriţa britanică Naomi Watts va juca în seria intitulată provizoriu "The Long Night", un spin off inspirat de franciza de succes "Urzeala Tronurilor/ Game of Thrones", pentru care filmările vor debuta la începutul anului viitor, potrivit people.com.

2890 afișări
Imaginea articolului Ce rol va juca Naomi Watts în spin off-ul "Game of Thrones"

Ce rol va juca Naomi Watts în spin off-ul "Game of Thrones"

Naomi Watts va juca rolul unei "persoane mondene charismatice care ascunde un secret întunecat".

Producţia a fost comandată de postul HBO în luna iunie, iar povestea noii serii are loc cu câteva mii de ani înainte de evenimentele prezentate în "Game Of Thrones".

Scenariul este semnat de Jane Goldman ("Kick-Ass", "Kingsman") şi de scriitorul George R. R. Martin, autorul romanelor care au stat la baza serialului TV "Game Of Thrones".

"Această serie va prezenta decăderea lumii, de la epoca de aur a eroilor la momentele cele mai întunecate", informa HBO într-un comunicat, la începutul lunii iulie.

Cinci scenarii au fost luate în considerare pentru acest spin off, cele patru care nu au fost alese fiind fie distruse, fie încă în dezvoltare, a mai spus Bloys.

Al optulea şi ultim sezon al serialului TV "Urzeala tronurilor/ Game of Thrones" va fi difuzat pe micile ecrane în prima jumătate a lui 2019. Sezonul final va dezvălui familia de războinici care va câştiga controlul asupra Tronului de Fier din cele şapte Regate din Westeros.

Serialul este cel mai mare succes al postului HBO, cu aproximativ 30 de milioane de telespectatori în SUA şi o armată de fani la nivel mondial.

Încă de la lansare, "Urzeala tronurilor" a devenit un fenomen global şi cel mai iubit serial din istoria HBO. "Game of Thrones" a primit foarte multe premii de la lansare, inclusiv 38 de Primetime Emmy, cinci trofee din partea Sindicatului actorilor americani şi un Peabody Award. Inspirat din seria de romane "Cântec de gheaţă şi foc/ A Song of Ice and Fire", de George R.R. Martin, serialul "Urzeala tronurilor" are o acţiune amplasată într-un regat fictiv, numit Westeros. Magia, aventurile eroice şi elementele fantastice vin în completarea acţiunii din "Urzeala tronurilor".

Naomi Watts, care s-a făcut remarcată în filmul "Mulholland Drive", de David Lynch, în 2001, a fost nominalizată la premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în 2004, cu rolul din "21 Grams", regizat de Alejandro Gonzalez Inarritu. În 2013, a jucat rolul prinţesei Diana în filmul omonim regizat de Oliver Hirschbiegel. Tot în 2013, a fost nominalizată a doua oară la premiile Oscar, pentru rolul din "Lo imposible", de J. A. Bayona.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici