Gala Billboard Music Awards 2014: Michael Jackson a "renăscut" sub forma unei holograme - VIDEO

Michael Jackson a electrizat publicul prezent la gala Billboard Music Awards, duminică seară, la Las Vegas, la cinci ani după moartea sa, "renăscând" sub forma unei holograme care a "interpretat" una dintre piesele de pe cel mai recent album postum al său, informează AFP.

589 afișări
Imaginea articolului Gala Billboard Music Awards 2014: Michael Jackson a "renăscut" sub forma unei holograme - VIDEO

Michael Jackson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cu o vestă aurie şi pantaloni roşii, holograma "regelui muzicii pop" - care avea un aspect fizic mai apropiat de cel din epoca albumului "Bad" decât de cel din ultimii ani din viaţa megastarului - a interpretat "Slave to the rythem", unul dintre cele opt cântece de pe albumul postum "Xcape", lansat săptămâna trecută în Statele Unite.

Coregrafia, foarte elaborată şi întregită de o trupă de dansatori, a reluat toate mişcările caracteristice ale starului, inclusiv celebrul "moonwalk".

"Prestaţia" lui Michael Jackson de la Billboard Music Awards 2014, ţinută în secret până în ultimul moment de organizatorii galei, a necesitat un an de muncă din partea celor 104 artişti şi tehnicieni implicaţi în acest moment artistic.

Pe 25 mai se vor împlini cinci ani de la moartea celebrului cântăreţ, decedat pe 25 iunie 2009, la vârsta de 50 de ani, din cauza unei supradoze de medicamente.

În ceea ce priveşte trofeele decernate în cadrul acestei gale, ce a fost organizată la hotelul-cazinou MGM Grand din Las Vegas, marele câştigător a fost cântăreţul american Justin Timberlake, recompensat cu şapte premii.

Cântăreţul şi actorul american, în vârstă de 33 de ani, s-a impus la categoriile "artistul anului", "cel mai bun artist masculin", "cel mai bun artist din topul Billboard 200", "cel mai bun artist de radio", "cel mai bun artist R&B", "cel mai bun album din Top Billboard 200" şi "cel mai bun album R&B" pentru materialul discografic "The 20/20 Experience".

Printre ceilalţi câştigători de duminică seară s-au aflat grupul de rock alternativ Imagine Dragons (recompensat cu cinci trofee, inclusiv la categoriile "cel mai bun artist rock" şi "cel mai bun album rock"), Pharrell Williams, Robin Thicke şi rapperul T.I. (recompensaţi cu patru trofee fiecare).

După modelul galei Grammy Awards, şi gala Billboard Music Awards - creată în 1989 de revista americană Billboard - a oferit partea leului prestaţiilor în direct ale starurilor actuale din industria muzicală.

Jennifer Lopez, Pitbull şi Claudia Leitte au urcat pe scenă pentru a interpreta "We Are One (Ole Ola)", cântecul oficial al Cupei mondiale la fotbal ce va avea loc în această vară în Brazilia.

Pe parcursul galei, care a avut o durată de trei ore, au mai urcat pe scenă Jason Derulo, John Legend, Robin Thicke, grupul OneRepublic, Katy Perry, Miley Cyrus, Lorde, Shakira şi Ricky Martin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici