Gala MTV European Music Awards 2016: Beyoncé şi Justin Bieber au primit câte cinci nominalizări

MTV a anunţat nominalizaţii pentru Premiile Europe Music Awards 2016,care vor avea loc pe 6 noiembrie,la sala de spectacol Ahoy Rotterdam din Olanda,Beyoncé şi Justin Bieber conducând în clasamente cu câte cinci nominalizări,Adele şi Coldplay cu câte patru,iar Rihanna şi Drake cu câte trei fiecare.

246 afișări
Imaginea articolului Gala MTV European Music Awards 2016: Beyoncé şi Justin Bieber au primit câte cinci nominalizări

Gala MTV European Music Awards 2016: Beyoncé şi Justin Bieber au primit câte cinci nominalizări

Gala anuală a premiilor MTV Europe Music Awards care premiază cei mai buni artişti din muzică are loc la Rotterdam, în Olanda, duminică, 6 noiembrie. Cea de-a 23-a ediţia a MTV EMA va avea loc anul acesta în aceeaşi sală de concerte care a găzduit gala din 1997, Ahoy Rotterdam, iar spectacolul va fi transmis în direct la nivel mondial, informează Entertainment Weekly.

Fanii pot vota şi îşi pot alege câştigătorii fiecărei categorii.

Adele, Coldplay, Shawn Mendes şi Lukas Graham au primit câte patru nominalizări la EMA 2016, iar Rihanna şi Drake câte trei fiecare.

Gala MTV EMA Awards se doreşte a fi o celebrare a muzicii din întreaga lume, deşi are tendinţa de a se concentra asupra artiştilor americani, care se bucură de o popularitate deosebită pe plan internaţional. Câştigătorii sunt votaţi de public aici.

Principalele nominalizări sunt listate mai jos, dar gala include şi premiul pentru "cel mai bun cântec live", "cea mai bună interpretare live", "cel mai bun cântec pop", "cel mai bun cântec rock" şi "cei mai mari fani", printre altele.

Cel mai bun cântec

Adele – "Hello"
Justin Bieber – "Sorry"
Lukas Graham – "7 Years"
Mike Posner – "I Took a Pill in Ibiza" (Seeb Remix)
Rihanna ft. Drake – "Work"

Cel mai bun vidoclip

Beyonce – "Formation"
Coldplay – "Up&Up"
Kanye West – "Famous"
Tame Impala – "The Less I Know the Better"
The Weeknd ft. Daft Punk – "Starboy"

Cea mai bună cântăreaţă

Adele
Beyonce
Lady Gaga
Rihanna
Sia

Cel mai bun cântăreţ

Calvin Harris
Drake
Justin Bieber
Shawn Mendes
The Weeknd

Cea mai bună interpretare live

Adele
Beyonce
Coldplay
Green Day
Twenty One Pilots

Cea mai bun artist pop

Ariana Grande
Fifth Harmony
Justin Bieber
Rihanna
Selena Gomez
Shawn Mendes

Cea mai bună trupă rock

Coldplay
Green Day
Metallica
Muse
Red Hot Chili Peppers

Lista completă a nominalizărilor se găseşte pe site-ul MTV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici