"Game of Thrones" şi "Avengers", marii câştigători la gala Saturn Awards

Serialul TV "Game of Thrones" şi lungmetrajul "Răzbunătorii: Sfârşitul jocului/ Avengers: Endgame" s-au numărat printre marii câştigători la cea de-a 45-a ediţie a galei Saturn Awards, organizată în oraşul Los Angeles din statul american California, potrivit variety.com.

251 afișări
Imaginea articolului "Game of Thrones" şi "Avengers", marii câştigători la gala Saturn Awards

"Game of Thrones" şi "Avengers", marii câştigători la gala Saturn Awards

La gala care a avut loc vineri seară, "Avengers: Endgame", de Anthony şi Joe Russo, devenit anul acesta lider în topul filmelor cu cele mai mari încasări din istorie (2,796 miliarde de dolari), a primit şase premii, pentru cel mai bun lungmetraj realizat după benzi desenate, cel mai bun rol principal masculin (Robert Downey Jr.), cea mai bună scenografie, cel mai bun montaj, cel mai bun machiaj şi cele mai bune efecte speciale.

Totodată, "Urzeala Tronurilor/ Game of Thrones" a primit premiile pentru cel mai bun serial fantasy, cea mai bună actriţă într-un serial TV (Emilia Clarke), cel mai bun rol secundar masculin într-un serial TV (Peter Dinklage) şi cel mai bun actor tânăr într-un serial TV (Maisie Williams).

De asemenea, Jamie Lee Curtis a câştigat primul său premiu Saturn din carieră, pentru cel mai bun rol principal feminin, din filmul "Halloween", Zendaya a fost desemnată cea mai bună actriţă într-un rol secundar, cel din "Spider-Man: Far From Home", iar Josh Brolin a fost numit cel mai bun actor într-un rol secundar, pentru performanţa din "Avengers: Infinity War".

Lista completă a câştigătorilor poate fi găsită pe www.saturnawards.org/.

Premiile Saturn au fost create în 1972, de Academy of Science Fiction, Fantasy & Horror din SUA, pentru recompensarea valorii producţiilor SF, fantasy şi horror.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici