Gândul: Dependenţa de internet – una dintre cele mai frecvente tulburări psihice

Dependenţa de internet este una dintre ce­le mai frecvente tul­burări mintale şi ar trebui să fie recunoscută de către reprezentanţii corpului medical, se afirmă în editorialul uneia dintre cele mai prestigioase reviste de psihiatrie din lume, The American Journal of Psychiatry.

25 afișări
Imaginea articolului Gândul: Dependenţa de internet – una dintre cele mai frecvente tulburări psihice

Gândul: Dependenţa de internet – una dintre cele mai frecvente tulburări psihice

Potrivit articolului, depen­denţa de internet întruneşte toate criteriile pentru a fi catalogată drept boală psihică şi se cere Asociaţiei de Psihiatrie din SUA să o introducă în mod oficial pe lista unor astfel de tulburări.

Citeşte toată ştirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici