Garderoba lui Tony Soprano, vândută la licitaţie

Garderoba personajului Tony Soprano, interpretat de actorul James Gandolfini, din serialul de televiziune de succes "Clanul Soprano", a fost vândută pentru 95.464 de lire sterline (187.750 de euro) în cadrul unei licitaţii caritabile organizate de casa Christie's la New York.

32 afișări
Imaginea articolului Garderoba lui Tony Soprano, vândută la licitaţie

Garderoba lui Tony Soprano, vândută la licitaţie (Imagine: www.bbc.co.uk)

Un costum plin de sânge pe care l-a purtat Tony Soprano când a fost împuşcat de Uncle Junior, evaluat la suma de 3.000 de dolari, a fost adjudecat pentru suma de 22.245 de lire sterline (43.750 de euro), informează BBC.

O ţinută de casă, formată dintr-un maieu alb, o pereche de chiloţi tip boxeri albastru deschis, un halat de casă scurt şi o pereche de papuci de casă din piele, a fost vândută pentru suma de 10.805 lire sterline (21.250 de euro).

Un alt halat de casă purtând monograma "S" pe un buzunar a fost adjudecat pentru suma de 6.991 de lire sterline (13.750 de euro).

Cele 25 de piese de vestimentaţie au fost scoase la licitaţie de James Gandolfino, care a interpretat personajul Tony Soprano timp de şase sezoane, în beneficiul unor asociaţii de ajutorare a soldaţilor americani răniţi în Irak şi Afganistan.

"Clanul Soprano", care a rulat pe micile ecrane timp de opt ani, este saga unei familii de mafioţi din New Jersey. Ultimul episod al serialului, difuzat în Statele Unite pe 11 iunie 2007, a fost urmărit de mai multe milioane de spectatori.

Pentru că ultimul episod al serialului nu a dat lămuriri exacte despre destinul "naşului", mulţi au speculat că va urma un lungmetraj, însă producătorii au negat acest lucru.

Calificat de New York Times ca, "poate, cea mai mare operă a culturii americane din ultimii 25 de ani", serialul "Clanul Soprano" a obţinut, de la crearea sa în 1999, 126 nominalizări şi 21 premii Emmy, dar şi cinci Globuri de Aur.

James Gandolfini a câştigat pentru rolul lui Tony Soprano 3 premii Emmy şi un Glob de Aur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici