Gemenele Olsen lansează o carte

Actriţele Mary-Kate şi Ashley Olsen vor lansa o carte intitulată "Influence", în care vor prezenta interviuri luate persoanelor care le-au influenţat şi au constituit o inspiraţie pentru cariera lor, informează FemaleFirst.co.uk.

248 afișări
Imaginea articolului Gemenele Olsen lansează o carte

Gemenele Olsen lansează o carte

Gemenele în vârstă de 21 de ani - a căror avere este estimată la 40 de milioane de dolari fiecare - au declarat că volumul "Influence" va cuprinde interviuri cu "cele mai interesante, provocatoare şi creative persoane" pe care le-au cunoscut.

"Ashley şi cu mine am intervievat persoane care ne-au inspirat de-a lungul timpului, cu speranţa că îi vor inspira şi îi vor învăţa şi pe alţii", a declarat Mary-Kate.

Potrivit susei citate, faimosul creator de pantofi Christian Louboutin, actriţa Lauren Hutton, scriitorul Bob Colacello şi fotograful Terry Richardson se numără printre personalităţile incluse în cartea actriţelor.

"Influence", a cărei lansare este programată pentru anul viitor, va cuprinde şi interviuri şi fotografii exclusive cu gemenele.

Mary-Kate şi Ashley au ajuns faimoase după ce au jucat în serialul tv "Full House", în 1987. De atunci, ele au mai apărut în 16 filme şi au lansat o linie proprie de vestimentaţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici