Gene Hackman, anchetat de poliţie după ce a pălmuit un om al străzii. De ce a fost deranjat actorul

Gene Hackman a fost anchetat de poliţia americană după ce starul american a pălmuit un bărbat - o persoană fără adăpost -, în faţa unui restaurant din statul american New Mexico.

250 afișări
Imaginea articolului Gene Hackman, anchetat de poliţie după ce a pălmuit un om al străzii. De ce a fost deranjat actorul

Gene Hackman (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit site-ului TMZ.com, actorul s-a simţit ameninţat atunci când Bruce Becker, un bărbat care trăieşte pe stradă, s-a apropiat de el şi a insultat-o pe soţia sa, Betsy. După acea insultă, Gene Hackman l-a pălmuit pe Becker, informează contactmusic.com.

Din nefericire pentru actor, care încerca să apere onoarea soţiei sale, Becker a alertat poliţia, care a venit să îl interogheze pe Hackman, chiar în restaurantul unde acesta lua cina în compania soţiei sale. Poliţiştii au ascultat depoziţia actorului şi au decis că acesta - care a spus că s-a simţit ameninţat atunci când Bruce Becker s-a apropiat de el şi de soţia lui - a acţionat în legitimă apărare şi a decis să nu îl acuze pe Gene Hackman de agresiune. Bruce Becker nu a fost rănit, iar actorul a fost liber să părăsească restaurantul fără să fie arestat.

Andrea Dobyns, de la poliţia din Santa Fe, a spus că incidentul s-a produs marţi, în jurul orei locale 13.30. Dobyns a confirmat faptul că aşa-zisa agresiune a fost "mai degrabă o palmă decât un o lovitură cu pumnul".

Betsy este cea de-a doua soţie a actorului Gene Hackman, cu care s-a căsătorit în 1991.

Gene Hackman, în vârstă de 82 de ani, a fost căsătorit cu Faye Maltese în perioada 1956-1986.

Gene Hackman a câştigat două premii Oscar - unul pentru rolul principal din filmul "Filiera Franceză/ The French Connection" (1971) şi al doilea pentru rolul secundar din lungmetrajul "Necruţătorul/ Unforgiven" (1992).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici