Geoană, Dragnea şi Mazăre, la barul unde au spectacole dansatorii brazilieni

Liderul PSD Mircea Geoană, însoţit de vicepreşedintele Liviu Dragnea şi de primarul Constanţei Radu Mazăre, s-au aflat, vineri seară, pentru scurt timp, într-un bar de pe plaja din Mamaia, unde susţin spectacole brazilienii din trupa de samba adusă de edilul constănţean pentru sezonul estival.

330 afișări
Imaginea articolului Geoană, Dragnea şi Mazăre, la barul unde au spectacole dansatorii brazilieni

Geoană, Dragnea şi Mazăre, la barul unde au spectacole dansatorii brazilieni (Imagine din arhivă; Ştefan Ciocan/Mediafax Foto)

Geoană, Dragnea şi Mazăre au venit în bar în jurul orei 23:30. Imediat cum a ajuns, Radu Mazăre, care era însoţit şi de fiul său, şi-a scos tricoul şi a început să danseze.

Mircea Geoană şi Liviu Dragnea s-au aşezat la masă, unde au discutat timp de aproape o oră.

În tot acest timp, Radu Mazăre a dansat, după care a mers la masa la care se aflau Geoană şi Dragnea, iar după aproximativ 15 minute au plecat toţi trei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici