Geoană le-a promis mirilor pe care i-a cununat la Racşa că va veni şi la botez - VIDEO

Liderul PSD, Mircea Geoană, le-a promis tinerilor miri pe care i-a cununat, sâmbără seară, la Racşa, că va veni şi la botez, iar la rândul său a primit încurajări în cursa pentru Cotroceni de la mai mulţi aleşi locali ai partidului, pe care i-a întâlnit la eveniment.

550 afișări
Imaginea articolului Geoană le-a promis mirilor pe care i-a cununat la Racşa că va veni şi la botez - VIDEO

Geoană le-a promis mirilor pe care i-a cununat la Racşa că va veni şi la botez (Imagine: Crina Dunca/Mediafax Foto)

"Salutăm nănaşu' mare, pe domnul Mircea Geoană. Cu soţia sa împreună, ca să-şi facă voie bună. Dumnezeu sfântu' să-l trăiască, c-o venit la nunta noastră!" - cu această urare a fost primit Mircea Geoană la nunta fiului primarului PSD Toma Betea, eveniment la care au participat peste 2.000 de persoane.

Mai mulţi primari PSD din judeţul Satu Mare, dar şi alţi membri ai partidului care se aflau la nuntă l-au asigurat pe Mircea Geoană de tot sprijinul lor în cursa pentru Preşedinţie şi l-au încurajat spunându-i că peste două luni va fi preşedintele României.

Geoană a primit şi o dedicaţie muzicală din partea unui nuntaş, cu mesajul: "Pentru viitorul preşedinte Mircea Geoană".

De asemenea, primarul Toma Betea i-a făcut acestuia două dedicaţii speciale, "pentru viitorul preşedinte". În aplauzele nuntaşilor, muzicanţii au cântat piesa "A fi om îi lucru mare", a interpretului Cristian Pomohaci, şi "Puşca şi cureaua lată" a interpreţilor Traian Ilea şi Valeria Ilea Codrean.

Mihaela şi Mircea Geoană, împreună cu mirii şi cu celelalte 11 perechi de naşi, au trecut pe la fiecare masă din cele două săli imense în care s-a desfăşurat nunta, pentru a le mulţumi invitaţilor şi a le transmite salutul lor. Alături de aceştia, senatorul Titus Corlăţean, care a fost şi anul trecut la Racşa, şi europarlamentarul Ioan Mircea Paşcu, un obişnuit al locului, au ţinut şi ei să dea mâna cu nuntaşii.

După multe mâini strânse, îmbrăţişări şi încurajări, naşul Mircea Geoană a dansat cu mireasa, iar mirele a dansat cu naşa mare, Mihaela Geoană.

Mihaela şi Mircea Geoană nu au stat foarte mult la nunta din Racşa, părăsind petrecerea imediat după miezul nopţii, după ce a fost adus tortul miresei. La plecare, aceştia le-au promis mirilor, Vasile şi Irina, că vor veni şi la botez şi i-au asigurat că pot conta oricând pe ei.

Nunta tinerilor miri Vasile Betea (22 de ani) şi Irina Ciorba (18 ani), la care au fost invitate 2.500 de persoane, a avut loc în sala de nunţi din centrul satului, construită pe două nivele şi finalizată special pentru această ocazie. Sala a fost împodobită cu sute de baloane roşii şi albe şi cu sute de trandafiri roşii.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici