George Clooney compară paparazzi cu "vânătorii de recompense"

Actorul american George Clooney a criticat metodele de lucru ale paparazzi-lor care, potrivit acestuia, se aseamănă cu "vânătorii de recompense", şi i-a acuzat că pun în pericol viaţa unor persoane inocente, în goana lor după senzaţional.

4 afișări
Imaginea articolului George Clooney compară paparazzi cu "vânătorii de recompense"

George Clooney compară paparazzi cu "vânătorii de recompense"

În cursul unui interviu care a fost difuzat marţi, în emisiunea TV "Entertainment Tonight", al CBS, actorul s-a solidarizat cu vedete precum Britney Spears, dând ca exemplu faptul că aceasta a fost surprinsă de mai multe ori ignorând culoarea roşie a semaforului în timp ce era urmărită de fotografi.

"Privind imaginile cu Britney Spears, care trece pe roşu la semafor, putem vedea opt tipi cu camere video, în mijlocul drumului, noaptea. Nu mai există nici o regulă", a declarat starul seriei aventurilor lui "Danny Ocean".

George Clooney, în vârstă de 46 de ani, recompensat cu un premiu Oscar poentru rolul din "Syriana", a mai povestit despre un incident cu paparazzi în care a fost implicat la începutul lunii, pe când mergea cu motocicleta la Los Angeles.

"Ceea ce fac (paparazzi n.red.) este ilegal, sunt urmăriri la viteză mare şi sunt în competiţie unul cu celălalt", a spus actorul.

"Nu încetează să mă surprindă mereu făcând ceva stupid; încearcă să mă facă să fac ceva stupid. N-aveţi dreptul să treceţi peste legi pentru ca apoi să spuneţi: «Eu îmi fac treaba»", a adăugat actorul.

"Oamenii care comit aceste infracţiuni sunt recompensaţi. Într-un fel, acest lucru duce la crearea unui tip de «vânători de recompense»", a concluzionat actorul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici