George Clooney, luat la întrebări pentru reclama de la Nespresso

Actorul George Clooney a trebuit să dea explicaţii, vineri, la Veneţia, unde se desfăşoară, în aceste zile, Festivalul de Film, cu privire la apariţia sa într-o reclamă la Nestlé, în condiţiile în care vedeta a denunţat modul de a acţiona al multinaţionalelor, informează AFP.

5 afișări
Imaginea articolului George Clooney, luat la întrebări pentru reclama de la Nespresso

George Clooney, luat la întrebări pentru reclama de la Nespresso

"Cum împăcaţi dumneavoastră faptul că denunţaţi comportamentul multinaţionalelor jucând în filme precum «Michael Clayton», cu acela de a fi angajat de Nestlé", l-a întrebat o ziaristă în timpul conferinţei de presă dedicată acestui film, din timpul festivalului.

"Nu sunt angajat al Nestlé, doar fac publicitate pentru Nespresso" (marcă de cafea comercializată de grup, pe care o promovează George Clooney, n.r.), a răspuns el sec, adăugând: "Ah, e acelaşi lucru? Nu ştiam".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici