George Michael şi-a ascuns homosexualitatea pentru a nu-şi îngrijora mama

George Michael a declarat că a ţinut secret faptul că este homosexual pentru ca mama lui să nu îşi facă griji în legătură cu posibilitatea ca el aă se infecteze cu virusul care cauzează SIDA, informează The Independent, în ediţia online.

9 afișări
Imaginea articolului George Michael şi-a ascuns homosexualitatea pentru a nu-şi îngrijora mama

George Michael şi-a ascuns homosexualitatea pentru a nu-şi îngrijora mama

Într-un interviu acordat Radio 4, George Michael, care a vândut peste 100 de milioane de albume şi este cel mai difuzat artist la posturile de radio britanice, a discutat despre consumul de droguri, sexualitate, preţul celebrităţii şi moartea primului său iubit.

El a spus că faptul că şi-a ascuns sexualitatea l-a făcut să se simtă vinovat şi că momentul în care s-a aflat că este homosexual, când a fost arestat pentru că avansuri sexuale într-o toaletă din Los Angeels în 1998, a fost un act deliberat în mod inconştient.

"Ceea ce oamenii trebuie să înţeleagă este că există un nivel de onestitate care este natural pentru mine şi că mă simt inconfortabil cu orice altceva. Astfel încât trebuie să se înţeleagă în primul rând cât de mult îmi iubesc familia şi că, din punctul de vedere al părinţilor, SIDA a fost caracteristica principală a homsoexualilor declaraţi în anii 1980 şi la începutul anilor 1990. Mama mea este încă în viaţă şi fiecare zi ar fi fost un coşmar pentru ea gândindu-se ce mi s-ar fi putut întâmpla", a spus el.

În ceea ce priveşte consumul de droguri, Michael a recunoscut că fumatul de marijuana poate fi "o problemă", dar că încearcă să fumeze mai puţin. El a precizat că nu crede că obiceiul său de a fuma marijuana i-a împiedicat în vreun fel viaţa sau cariera. "Sunt un om fericit şi pot să îmi permit să îmi cumpăr marijuana astfel încât nu am probleme", a spus el.

În trecut, George Michael a declarat că lumea ar fi "un loc mai bun de trăit" dacă cannabisul ar fi legal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici