George Michael va susţine ultimele concerte din carieră (Video)

Cântăreţul britanic George Michael, fost membru al trupei Wham!, a anunţat ceea ce purtătorul său de cuvânt numeşte ultimele concerte pe stadion din carieră, două spectacole ce vor fi susţinute în august, la Londra.

20 afișări
Imaginea articolului George Michael va susţine ultimele concerte din carieră (Video)

George Michael va susţine ultimele concerte din carieră (Imagine: www.abc.net.au)

Cântăreţul în vârstă de 44 de ani a spus că va susţine două concerte suplimentare la Earls Court din Londra, pe 24 şi 25 august, pentru a marca sfârşitul turneului "25 Live", care a debutat în urmă cu doi ani la Barcelona.

Concertele vor fi numite "Ultimele două", termen explicat pe site-ul cântăreţului drept o aluzie la spectacolul susţinut cu casa închisă pe stadionul Wembley, la Londra, în 1986, care marca destrămarea trupei Wham!.

De atunci, artistul a avut o carieră solo de succes şi a vândut peste 100 de milioane de albume în lumea întreagă.

"Nu va mai susţine concerte pe stadioane", a spus purtătorul lui de cuvânt, care a fost rugat să explice dacă Michael plănuieşte să nu mai plece în turnee după luna august.

Purtătorul de cuvânt nu a putut, însă, confirma dacă acesta plănuieşte să nu mai susţină niciun fel de concert.

Michael, printre ale cărui hituri se numără "Careless Whisper" şi "Last Christmas", a declarat pentru Reuters, în 2005, că plănuieşte să "dispară" cu totul din lumea muzicii pop.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici