George W. Bush a devenit bunic pentru prima dată

Fostul preşedinte american George W. Bush a devenit bunic pentru prima dată, după ce fiica sa Jenna Bush Hager a născut, sâmbătă, o fetiţă.

217 afișări
Imaginea articolului George W. Bush a devenit bunic pentru prima dată

George W. Bush (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fetiţa se va numi Margaret Laura "Mila" Hager, a anunţat familia Bush într-un comunicat de presă, informează huffingtonpost.com.

Potrivit publicaţiei Dallas Morning News, Jenna Bush, care este căsătorită cu Henry Hager, a născut-o pe Mila sâmbătă seară, într-un spital din New York.

Fostul preşedinte George W. Bush şi soţia sa, Laura, au spus că fetiţa a primit prenumele celor două bunici ale sale.

"Eu şi Laura suntem încântaţi să vă anunţăm venirea pe lume a nepoatei noastre. Am văzut-o pe frumoasa noastră nepoată astăzi. Jenna şi Mila sunt sănătoase. Întreaga noastră familie este foarte fericită", se afirmă în comunicatul dat publicităţii de familia Bush.

Jenna Bush Hager, care este jurnalist corespondent pentru emisiunea "Today Show" din 2009, a anunţat că era însărcinată, în decembrie, în acest program al postului de televiziune NBC.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici