George W. Bush: "Vladimir Putin ştie să găsească şi să exploateze slăbiciunile". Ce spune despre Donald Trump

George W. Bush a declarat că „există dovezi clare privind implicarea Rusiei” în alegerile din SUA din 2016, în urma cărora Donald Trump a devenit preşedinte. Fostul preşedinte SUA atrage atenţia că Vladimir Putin „se gândeşte doar la propria victorie”.

1580 afișări
Imaginea articolului George W. Bush: "Vladimir Putin ştie să găsească şi să exploateze slăbiciunile". Ce spune despre Donald Trump

George W. Bush: "Vladimit Putin ştie să găsească şi să exploateze slăbiciunile". Ce spune despre Donald Trump

Fostul lider de la Casa Albă a avertizat că preşedintele rus Vladimir Putin se gândeşte doar la propria victorie, şi nicidecum la un succes comun. Rusia a negat implicarea sa în alegerile din noiembrie 2016, deşi serviciile secrete americane au susţinut contrariul. La rândul său, Trump a mers tot pe varianta negării. Bush nu este sigur dacă „amestecul” Rusiei a influenţat alegerile, chiar dacă era clar că a încercat şi acest lucru a fost „periculos pentru democraţie”.

„Faptul că o naţiune străină este implicată în alegerile noastre reprezintă o problemă”, a spus Bush în timpul unei conferinţe desfăşurată la Abu Dhabi, continuând: „Putin este un strateg extraordinar, care are capacitatea de a simţi slăbiciunea şi de a o exploata. Are un as în mânecă. Motivul este legat de dispariţia Uniunii Sovietice, vrea să recâştige hegemonia”.

Liderul republican, care a ocupat Biroul Oval între 2001 şi 2009, a declarat că Putin „insistă, insistă mereu, pentru a găsi slăbiciunile adversarului. De aceea NATO este foarte importantă”.

CITEŞTE COTINUAREA ARTICOLULUI AICI 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici