Madonna spune că trucul prin care îşi menţine tenul impecabil este masajul cu furculiţe | VIDEO

Cântăreaţa americană Madonna a dezvăluit într-un mesaj pe reţelele de socializare că trucul prin care îşi menţine tenul impecabil şi la vârsta de 59 de ani este masajul cu furculiţe, informează closermag.fr.

1759 afișări
Imaginea articolului Madonna spune că trucul prin care îşi menţine tenul impecabil este masajul cu furculiţe | VIDEO

Madonna spune că trucul prin care îşi menţine tenul impecabil este masajul cu furculiţe | VIDEO

Madonna apare într-o înregistrare video cu o furculiţă în mână şi spune că masajul se efectuează atât orizontal, cât şi vertical şi are efectul de a destinde pielea.

"Furculiţele sunt geniale, întind pielea. V-aţi tonifiat pielea vreodată cu o furculiţă?", întreabă Madonna, adăugând: "Aţi înţepat vreodată pe cineva cu o furculiţă? Eu le-am făcut pe amândouă. Dar nu are importanţă, este nebunesc!".

În urmă cu câteva luni, Madonna a părăsit SUA pentru a se instala în Portugalia, unde David, fiul său adoptiv în vârstă de 11 ani, vrea să se lanseze ca fotbalist, fiind deja recrutat de clubul Benfica. Tânărul a fost înscris şi la şcoala franceză din Lisabona.

Considerată una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor, numită şi "Queen of Pop (regina muzicii pop)", Madonna este şi cel mai bine vândută cântăreaţă din secolul XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie 2008, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici