Gerard Butler, la dezintoxicare, pentru a-şi trata dependenţa de calmante

Actorul scoţian Gerard Butler şi-a petrecut ultimele trei săptămâni într-o clinică de dezintoxicare, pentru a-şi trata dependenţa de calmante, potrivit dailymail.co.uk.

623 afișări
Imaginea articolului Gerard Butler, la dezintoxicare, pentru a-şi trata dependenţa de calmante

Gerard Butler (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul în vârstă de 42 de ani s-a internat în urmă cu trei săptămâni la Betty Ford Center, acceptând faptul că este dependent de analgezice, scrie TMZ.com.

Potrivit aceleiaşi surse, problemele de sănătate ale lui Gerard Butler au început ca urmare a durerilor severe pe care actorul le-a avut în timp ce filma pentru pelicula "300 - Eroii de la Termopile", în anul 2006.

Este posibil ca problemele de sănătate ale lui Gerard Butler să se fi accentuat după ce, în luna decembrie, actorul s-a accidentat în timp ce făcea surfing.

Potrivit TMZ.com, Gerard Butler ar urma să părăsească clinica de dezintoxicare în cursul zilei de vineri.

În trecut, Butler a vorbit despre cât de dificil i-a fost să filmeze, îmbrăcat cu costumele masive, pentru pelicula "300 - Eroii de la Termopile", dar şi despre durerea pe care a resimţit-o după ce, la finalul filmărilor, a încetat să se mai antreneze.

"Când termini de filmat, întreaga ta rutină se schimbă şi brusc nu mai trebuie să faci ce făceai până atunci. Este destul de ciudat. Te simţi pierdut. Nu mai trebuie să-ţi păstrezi aceeaşi condiţie fizică", a spus Butler. "Cu siguranţă a fost o perioadă de adaptare şi de durere fizică, din cauză că nu m-am mai antrenat. A fost cel mai rău lucru pe care l-aş fi putut face", a precizat actorul.

Pe de altă parte, Gerard Butler a vorbit în trecut despre problemele sale privind consumul excesiv de alcool. "Obişnuiam să beau până când nu mai puteam să-mi amintesc nimic (...) Una sau două băuturi nu erau niciodată de ajuns pentru mine", a spus actorul, precizând că a fost un băutor înrăit. "Nu mi-e dor de lucrurile astea", a mai spus el.

Gerard Butler este un actor născut în Glasgow, Marea Britanie, în 1969. Printre filmele în care a mai jucat se numără "Lara Croft: Tomb Raider", "Fantoma de la Operă", "PS: I love you", "Rocknrolla", "Gamer", "300 - Eroii de la Termopile" şi "Law Abiding Citizen".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici