Gheorghe Visu a fost operat la plămâni

Actorul Gheorghe Visu a suferit, joi, o intervenţie chirurgicală de dificultate medie la plămâni, el urmând să fie externat în câteva zile, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

754 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Visu a fost operat la plămâni

Gheorghe Visu a fost operat la plămâni (Imagine: Mediafax Foto)

Gheorghe Visu a fost internat în spital pe 24 mai, pentru investigaţii şi tratament, joi el fiind operat la plămâni. Operaţia chirurgicală a fost realizată de prof. dr. Ioan Cordos, specialist în chirurgie toracică.

În urma operaţiei chirurgicale, după câteva zile de recuperare, Visu va pleca într-un concediu de odihnă, urmând să revină pe platourile de filmare în luna iulie.

Visu, interpretul lui State Potcovaru din telenovela "Regina", difuzată Acasă, va putea fi văzut şi în producţia Promance International "State de România - Student la Sorbona", lungmetraj care va fi difuzat în această toamnă la Pro TV.

Filmările pentru acest lungmetraj au început la Paris şi urmau să continue la studiourile MediaPro din Buftea. Ultima săptămână de filmare a fost, însă, amânată pentru luna iulie.

Actorul Gheorghe Visu a mai fost internat într-un spital din Bucureşti la sfârşitul lunii martie. La acea dată, medicii l-au diagnosticat pe actor cu pneumotorax (o stare patologică ce constă în acumularea de aer sau de gaze în cavitatea pleurală, n.r.).

Cunoscut actor de teatru şi film, Gheorghe Visu a apărut în producţii precum "Bietul Ioanide" (1980), seria "Toate pânzele sus" (1987) şi "Examen" (2003).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici