"Ghost Rider", filmat parţial în România, are premiera în cinematografele româneşti pe 24 februarie - VIDEO

Producţia "Ghost Rider - Demonul răzbunării/ Ghost Rider 2 - Spirit of Vengeance", care a fost filmată parţial în România şi îl are pe Nicolas Cage în rolul principal, va avea premiera pe marile ecrane româneşti pe 24 februarie, informează distribuitorii filmului, RoImage 2000.

8752 afișări
Imaginea articolului "Ghost Rider", filmat parţial în România, are premiera în cinematografele româneşti pe 24 februarie - VIDEO

"Ghost Rider", filmat parţial în România, are premiera în cinematografele româneşti pe 24 februarie

La fel ca în primul film "Ghost Rider", rolul principal în "Ghost Rider 2 - Spirit of Vengeance" îi aparţine în lui Nicolas Cage.

Actorii români care joacă alături de Nicolas Cage în acest film sunt Cristi Iacob, Valentin Popescu, Sorin Tofan, Constantin Puşcaşu şi Ioan Andrei Ionescu. Din distribuţia filmului mai fac parte Violante Placido ("Americanul") şi Ciaran Hinds ("Harry Potter şi Talismanele Morţii" şi "Va curge sânge").

Filmările pentru această producţie au avut loc şi în România, la Studiourile Castel, la sfârşitul anului 2010 şi la începutul anului trecut.

Pelicula este regizată de Mark Neveldine şi Brian Taylor, care au mai regizat împreună "Crank", "Crank: High Voltage" şi "Gamer", şi este produsă de Sony Pictures.

"Ghost Rider - Spirit of Vengeance" îl prezintă pe Johnny Blaze (Nicolas Cage), care se ascunde în Europa de Est. Acesta trebuie să îi ţină piept diavolului, care, de data aceasta, a luat formă umană.

Potrivit site-ului imdb.com, filmul "Ghost Rider - Spirit of Vengeance" urmează să fie lansat în Statele Unite ale Americii pe 17 februarie 2012.

Filmul "Ghost Rider", lansat în 2007, a avut încasări de 228,7 milioane de dolari. Pentru rolul din acest film, Nicolas Cage a fost nominalizat la Zmeura de Aur, pentru cea mai proastă prestaţie actoricească a anului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici