Gianna Nannini concertează la Bucureşti (Galerie Video)

Cântăreaţa şi compozitoarea italiană Gianna Nannini, printre ale cărei hituri se numără "Latin Lover" şi "Bello e impossibile", va concerta, pe 22 septembrie, la Arenele Romane din Bucureşti, informează organizatorii, compania Events.

162 afișări
Imaginea articolului Gianna Nannini concertează la Bucureşti (Galerie Video)

Gianna Nannini concertează la Bucureşti

Gianna Nannini  a lansat primul hit în 1979.

Melodia "America" şi albumul "California" au devenit, în scurt timp, un succes în Europa.

Deşi, iniţial, Nannini compunea şi cânta în stilul anilor '70, aceasta descoperă rock-ul în timpul şederii în Statele Unite.

Ajunge pe primele locuri în topurile europene cu hituri precum "Latin Lover" şi "Profumo", pentru ca, în 1986, piesa "Bello e impossibile" devine un succes internaţional, premiat în Italia, Germania, Austria şi Elveţia.

Urmează compilaţia "Maschi e altri", care vinde peste un milion de exemplare.

În anul 2004, Nannini lansează albumul "Perle", care conţine piese mai vechi remasterizate, lansare urmată de un turneu în Europa Centrală.

Anul 2006 îi aduce Giannei Nannini două mari realizări: single-ul "Sei nell'anima", care ajunge pe prima poziţie în topurile italiene, şi colaborarea cu Andrea Bocelli, concretizată în hitul "Ama Credi E Vai".

Biletele pentru concert s-au pus în vânzare pe site-ul www.ticketpoint.ro şi în reţeaua de magazine Diverta.

Biletele au preţuri de 80 de lei (acces general) şi 125 de lei (VIP).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici