Gillian Anderson va fi mamă pentru a treia oară

Gillian Anderson, starul serialului de televiziune de succes "Dosarele X", este însărcinată cu cel de-al treilea copil al său.

11 afișări
Imaginea articolului Gillian Anderson va fi mamă pentru a treia oară

Gillian Anderson va fi mamă pentru a treia oară (Imagine: www.people.com)

Acesta va fi al doilea copil al lui Gillian Anderson şi al iubitului ei, Mark Griffiths, potrivit revistei People.

Cei doi mai au un copil, Oscar, care s-a născut în noiembrie 2006. Anderson mai are o fiică în vârstă de 13 ani, Piper, dintr-un mariaj anterior.

Anderson va putea fi în curând văzută pe marile ecrane într-un nou film inspirat din serialul SF "Dosarele X", "The X-Files: I Want to Believe", programat pentru lansare pe 25 iulie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici