Gina Pistol s-a despărţit de Nicola

Povestea de dragoste dintre Gina Pistol şi iubitul ei Nicola a luat sfârşit, cei doi spunându-şi adio la sfârşitul lunii decembrie a anului trecut, informează Cancan.

231 afișări
Imaginea articolului Gina Pistol s-a despărţit de Nicola

Gina Pistol s-a despărţit de Nicola (Imagine: Valentina Sarosi / Mediafax Foto)

"Cred că ne-am dat seama că ceea ce se întâmplă între noi nu era ceea ce ne doream. Povestea asta părea să nu ducă nicăieri, aşa ca am decis să-i punem capăt acum", a declarat Gina Pistol pentru Cancan.

Vedeta Playboy a mărturisit că cei doi s-au separat de o lună. "Ştiu că sună ciudat, dar Crăciunul l-am petrecut împreună, chiar dacă hotărâsem deja să ne despărţim. Am făcut-o pentru părintii lui. Le-am acceptat invitaţia la masa de Crăciun şi nu am suflat niciun cuvânt despre desparţire. Nu era momentul. Am tras de timp cât am putut până au aflat".

Gina Pistol şi afaceristul Nicola au format un cuplu pentru mai bine de doi ani şi jumătate. S-au iubit o perioada, după care au plănuit şi o nuntă, până când Nicola a simţit nevoia de ceva nou în viaţa lui. Cei doi au fost despărţiţi mai bine de o lună de zile, perioadă în care Nicola a fost văzut pe litoralul Mării Negre în compania mai multor femei, printre care şi fiica preşedintelui FRF, Raluca Sandu.

În ceea ce o priveşte pe Gina, presa mondenă a relatat pe larg despre relaţiile ei amoroase, printre ele numărându-se şi Codin Maticiuc, actualul iubit al Annei Lesko.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici