Glenn Close: Nu-mi place că îmbătrânesc

Actriţa americană Glenn Close, starul serialului "Daune şi interese" difuzat de postul AXN, a declarat că se împacă greu cu faptul că îmbătrâneşte.

375 afișări
Imaginea articolului Glenn Close: Nu-mi place că îmbătrânesc

Glenn Close: Nu-mi place că îmbătrânesc (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu-mi place că îmbătrânesc. Nu-mi place cum arată pielea mea", a declarat Glenn Close pentru AXN Romania, într-un interviu care va apărea săptămâna viitoare în Pro Tv Magazin.

"Cred că este mai greu pentru o femeie să accepte faptul că îmbătrâneşte. Cea mai mare parte a vieţii tale simţi că eşti atrăgătoare, după care… ai un sentiment diferit", a declarat actriţa în vârstă de 64 de ani.

Dacă majoritatea vedetelor de la Hollywood încearcă să păcălească vremea, apelând la tot felul de operaţii estetice, Glenn consideră că "este ridicol să încerci să pari ceea ce nu eşti".

"Ce rezolvi, să ai 80 de ani şi să încerci să arăţi ca la 50?", se întreabă actriţa.

"Nu sunt o cochetă şi nu mă pricep deloc să-mi aranjez părul. Nu mă pricep la cumpărături. Daca aş putea, aş purta blugi şi un tricou cât e ziua de lungă. La vârsta mea însă e ridicol. Nu-mi pasă de haine. Interiorul contează mai mult decât hainele", spune actriţa.

Glenn Close are rolul avocatei Patty Hewes în serialul "Daune şi interese", difuzat de AXN, iar anul acesta s-a "transformat" în bărbat pentru rolul din filmul "Albert Nobbs", pelicula care descrie povestea unui irlandez din secolul al XIX-lea, scrie huffingtonpost.com.

Close a câştigat un premiu Emmy şi două Globuri de Aur şi a fost de mai multe ori nominalizată la premiile Oscar, actriţa fiind celebră pentru roluri precum cele din "Atracţie fatală" (1987), "Legături periculoase" (1988) şi "101 dalmaţieni".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici