Green Day şi Slash vor cânta la ceremonia de inaugurare a unui stadion de fotbal

Trupa Green Day şi chitaristul Slash vor cânta la ceremonia de inaugurare a noului stadion al echipei de fotbal american New York Jets, denumit Meadowlands, cu ocazia meciului contra echipei Baltimore Ravens, ce va avea loc pe 13 septembrie, informează contactmusic.com.

24 afișări
Imaginea articolului Green Day şi Slash vor cânta la ceremonia de inaugurare a unui stadion de fotbal

Green Day (Foto) şi Slash vor cânta la ceremonia de inaugurare a unui stadion de fotbal (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Green Day va urca pe scenă, la pauza acestui meci, alături de întreaga echipă a musicalului "American Idiot", inspirat din albumul omonim al trupei americane, iar Slash va cânta împreună cu Nicole Scherzinger, înainte de începerea meciului.

Nicole Scherzinger va interpreta cu această ocazie şi imnul naţional american.

Trupa Green Day este compusă din solistul Billie Joe Armstrong, basistul Mike Dirnt şi toboşarul Tre Cool. De-a lungul anilor, trupa Green Day a câştigat 35 de premii, dintre care trei Grammy, opt MTV Video Music Awards, două MTV Europe Music Awards, două BRIT Awards şi American Music Awards.

Saul Hudson (născut pe 23 iulie 1965), care evoluează pe scenă sub numele de Slash, este cunoscut publicului larg în calitate de fost chitarist al trupei Guns N' Roses, fiind considerat unul dintre cei mai talentaţi instrumentişti din muzica rock.

După destrămarea trupei Guns N' Roses, Slash, renumit pentru jobenul pe care îl poartă adeseori pe scenă în timpul concertelor sale, a format o nouă trupă, împreună cu foştii lui colegi Duff McKagan şi Matt Sorum. Albumul de debut al trupei Velvet Revolver, intitulat "Contraband", s-a vândut în patru milioane de exemplare şi a câştigat un premiu Grammy. Următorul album, "Libertad", a avut mai puţin succes, iar colegii săi l-au concediat pe solistul Scott Weiland, în 2008, din cauza numeroaselor tensiuni pe care acesta le genera în cadrul trupei.

Slash şi-a lansat în aprilie primul său album solo, care îi poartă numele şi care cuprinde o serie de colaborări cu diverşi muzicieni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici