"Greu de ucis 5" va fi turnat în Rusia

Al cincilea film din franciza "Greu de ucis" va fi turnat în Rusia şi ar putea fi regizat de cineastul John Moore.

303 afișări
Imaginea articolului "Greu de ucis 5" va fi turnat în Rusia

"Greu de ucis 5" va fi turnat în Rusia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Încercând să revitalizeze această franciză, producătorii filmului "Die Hard 5" au luat hotărârea ca noul proiect să părăsească teritoriul american - o premieră pentru această franciză de acţiune. Astfel, eroul filmului, poliţistul John McClane, interpretat de Bruce Willis, îşi va lua paşaportul şi va zbura spre Rusia, informează site-ul revistei New Musical Express.

Potrivit site-ului TwitchFilm.com, poliţistul John McClane, "mereu aflat la locul nepotrivit la momentul nepotrivit", va fi însoţit de fiul său în această aventură în afara teritoriului american.

Noam Murro, desemnat iniţial pentru a regiza filmul, a ales să realizeze în schimb "Battle of Artemisia", o continuare a lungmetrajului "300 - Eroii de la Termopile".

Numele vehiculat în presă pentru proiectul "Die Hard 5" este cel al cineastului John Moore, regizorul filmelor "În spatele liniilor inamice/ Behind Enemy Lines", "Omen: Profeţia/ The Omen" şi "Max Payne".

În primul film din franciză, "Greu de ucis/ Die Hard", lansat în 1988, poliţistul John McClane se luptă cu personajul Hans Gruber, jucat de Alan Rickman, în Nakatomi Plaza din Los Angeles. În al doilea film din serie, un aeroport din Washington a fost ales ca loc de afirmare a vitejiei super-poliţistului McClane, iar acţiunea din al treilea film s-a mutat la New York. În cel de-al patrulea film, Bruce Willis şi-a măsurat forţele cu Justin Long, într-o "călătorie" de-a lungul şi de-a latul Americii, de la Washington şi până în West Virginia.

În luna februarie, Bruce Willis a anunţat că negociază cu producătorii de la Hollywood pentru a juca în cel de-al cincilea film din această serie.

Primele patru filme din franciza "Greu de ucis" au obţinut încasări de 1,1 miliarde de dolari pe plan mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici