Grinch de Sărbători. Un pui de urs atacă un ren gonflabil, într-un video hilar

  • Decoraţiunile de Crăciun nu sunt pe placul tututor.
  • Un pui de urs declară război unui ren, sub atenta observaţie a mamei sale, într-un orăşel din Monrovia, California.
1660 afișări
Imaginea articolului Grinch de Sărbători. Un pui de urs atacă un ren gonflabil, într-un video hilar

FOTO Captură video CBS Miami/Youtube

Nu se ştie dacă puiul de urs nu l-a mai recunoscut pe renul pe care îl ştia el, sau pur şi simplu detestă decoraţiunile din plastic, însă cert este că a luat atitudine.
 
Mic, dar voinic, puiul nu s-a oprit până nu l-a pus la pământ pe renul gigantic. După atac, deşi nu s-a spart, renul gonflabil a rămas doar pe trei picioare. 
 
Momentul hilar a fost surprins de către un trecător şi postat pe Youtube de către CBS Miami. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici