Groove On - o nouă scenă confirmată la B'estfest Summer Camp

Organizatorii B'estfest Summer Camp, festivalul care se desfăşoară între 6 şi 8 iulie, în comuna Tunari, continuă şi anul acesta colaborarea cu Groove On, numeroşi DJ-i din zona jazz, funk, broken-beat, electro şi hip-hop urmând să concerteze pe scena dedicată conceptului, potrivit organizatorilor.

91 afișări
Imaginea articolului Groove On - o nouă scenă confirmată la B'estfest Summer Camp

Groove On - o nouă scenă confirmată la B'estfest Summer Camp (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

La această ediţie, întregul concept Groove On va avea dedicat un spaţiu mult mai mare pentru amplasarea binecunoscutei scene octogonale, al cărei line-up va include numeroşi DJ-i din zona jazz, funk, broken-beat, idm, breakbeat, DNB, electro şi hip-hop.

Zona Groove On, inaugurată la ediţia de anul trecut a B'estfest, a avut un succes impresionant, fiind unul dintre cele mai căutate puncte de atracţie din cadrul festivalului.

Pentru că anul trecut scena octogonală a fost locul oamenilor hip, veseli şi creativi, începând cu acest an, fanii conceptului vor avea la dispoziţie un spaţiu mult mai mare pentru a se bucura de atmosfera groovy şi plină de optimism. Încercând să păstreze tradiţia începută în vara trecută, Groove On îşi doreşte să creeze evenimente care să reunească oameni din zone artistice cât mai diverse, scena octogonală reprezentând aşadar o zonă de creaţie, un loc de întâlnire al ideilor, al oamenilor şi al artelor frumoase, dar şi al schimbului permanent de energie.

Amplasată în mijlocul zonei Bazzar, scena Groove On este concepută ca un amplu spaţiu de relaxare, de unde nu va lipsi muzica.

Aceasta va avea proprii artişti care se vor ocupa de crearea unei ambianţe cât mai plăcute pe ritmuri jazz, funk, broken-beat, reggae, idm, breakbeat, DNB, electro şi hip-hop. Vor exista şi intervenţii live (concerte şi jam sessions), dar şi proiecţii de filme, VJ-ing şi ateliere de imagine, printre artiştii prezenţi pe scena Groove On numărându-se Zicu, UFe, Jo.E, Rotopercutor, alături de mulţi alţii.

Ediţia din acest an a B'estfest include nume precum Garbage, Pulp, Royksopp, Selah Sue, Caro Emerald, Skindred, Trolley Snatcha şi Modestep.

Biletele sunt disponibile în reţeaua magazinelor Diverta, pe www.myticket.ro şi în reţelele afiliate, la preţul de 125 de lei pentru o zi şi 265 de lei pentru trei zile, 15 lei fiind valoarea voucherului de camping. Tinerii cu vârsta de până în 26 de ani beneficiază de 50% discount din preţul întreg al biletului daca vin în grupuri de cinci persoane, iar copiii mai mici de 12 ani au acces gratuit în prezenţa unui adult. Detalii suplimentare despre festival sunt disponibile pe www.bestfest.ro, dar şi pe pagina de Facebook a evenimentului - www.facebook.com/Bestfest.Romania.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici