Grupul Black Eyed Peas a strâns 1 milion de dolari pentru victimele unui orăşel afectat de inundaţii

Actorul Josh Duhamel şi grupul Black Eyed Peas au strâns un milion de dolari în favoarea familiilor afectate de inundaţiile care au lovit oraşul Minot, din statul american Dakota de Nord.

114 afișări
Imaginea articolului Grupul Black Eyed Peas a strâns 1 milion de dolari pentru victimele unui orăşel afectat de inundaţii

Grupul Black Eyed Peas (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul american a organizat un concert de caritate, al cărui cap de afiş a fost Black Eyed Peas, grupul din care face parte şi soţia lui, Fergie, sâmbătă, în oraşul său natal, Minot, din statul Dakota de Nord, devastat în vara acestui an de inundaţii, care au distrus peste 4.000 de locuinţe. În urma acestei catastrofe naturale, peste 11.000 de persoane şi-au părăsit locuinţele, informează contactmusic.com.

Josh Duhamel, unul dintre starurile din cel mai recent film din seria "Transformers", s-a întâlnit cu multe familii afectate de aceste inundaţii şi a vizitat adăpostul amenajat de Crucea Roşie în oraşul Minot, în weekend. Casa în care a copilărit, ca şi casa în care locuia sora sa, au fost distruse de inundaţii.

La acest concert, sold-out, au participat 12.000 de spectatori, iar fiecare dintre aceştia a plătit 100 de dolari pentru un bilet. Concertul a fost organizat la North Dakota State Fairgrounds, iar cântăreaţa Fergie a adus un omagiu locuitorilor din Minot, lăudându-i pentru curajul lor dovedit în faţa forţelor naturii.

Rapperul Will.i.am, colegul ei din trupa Black Eyed Peas, a lăudat la rândul său iniţiativa actorului Josh Duhamel, printr-un mesaj postat pe Twitter.

"Josh Duhamel, îţi mulţumim pentru pasiunea, hotărârea, viziunea şi capacitatea ta de a-i aduce pe oameni împreună pentru o cauză bună. Am susţinut un concert în Dakota de Nord şi am strâns 1 milion de dolari pentru victimele afectate de inundaţiile din Minot", a scris Will.i.am.

Toate încasările obţinute din acest concert au fost donate familiilor afectate de inundaţii şi administraţiei locale, care vor încerca să reconstruiască oraşul Minot.

Josh Duhamel, un fost model profesionist devenit actor, s-a remarcat în serialul TV "All My Children", iar apoi a fost distribuit în rolul căpitanului William Lennox în filmele din franciza "Transformers". Josh Duhamel şi Fergie s-au căsătorit în ianuarie 2009.

Black Eyed Peas îi are în componenţă pe Will.i.am, Fergie, Apl.de.ap şi Taboo. Formaţia a fost recompensată cu şase premii Grammy, iar albumele ei au fost vândute în peste 29 de milioane de exemplare în întreaga lume. Trupa americană a concertat şi la Bucureşti, în 2007.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici