Grupul Pet Shop Boys îşi lansează propriul lanţ hotelier

Grupul Pet Shop Boys îşi va lansa propriul lanţ hotelier, în cadrul unui plan de afaceri mai larg, ce vizează extinderea brandului X2, pe care membrii trupei l-au înfiinţat după ce au renunţat la colaborarea cu casa de discuri EMI.

117 afișări
Imaginea articolului Grupul Pet Shop Boys îşi lansează propriul lanţ hotelier

Grupul Pet Shop Boys îşi lansează propriul lanţ hotelier (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Membrii acestui duo electro-pop au înfiinţat brandul X2, ce include deja o casă de discuri cu acelaşi nume, după ce au decis să renunţe la casa EMI cu care au colaborat în ultimii 28 de ani, informează contactmusic.com.

Chris Lowe a declarat pentru Daily Mirror: "Odată ce ai propriul tău logo, începi să crezi că nu există limite. Parfumuri? Lenjerie intimă? Am decis deja că vom pătrunde în domeniul hotelier. Hotelurile noastre vor fi într-un stil clasic, precum cele din lanţul White Company, nu vor fi hoteluri de lux".

Neil Tennant, celălalt membru al grupului Pet Shop Boys, a dezvăluit că ideea de a deţine propriul lanţ hotelier i-a venit după ce a urmărit o emisiune de televiziune despre proprietăţile imobiliare.

"Televizorul era pornit tot timpul atunci când am înregistrat cel mai recent album al nostru. Urmăream mereu emisiunea «Escape to the Country»", a spus Neil Tennant.

Grupul Pet Shop Boys va susţine un concert ce va include noi aranjamente orchestrale ale celor mai cunoscute piese ale sale, pe 23 iulie, în cadrul festivalului "BBC Proms", unde va lansa şi o piesă dedicată savantului britanic Alan Turing, supranumit "părintele informaticii", celebru şi pentru faptul că a descifrat codurile folosite de armata germană în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial.

"Este o mare onoare pentru noi să fim invitaţi să cântăm la BBC Proms şi să îl sărbătorim pe Alan Turing, la 60 de ani de la moartea lui", au spus membrii grupului britanic.

Paloma Faith a fost şi ea invitată să participe la BBC Proms, un festival muzical întis pe durata a două luni, care va avea loc la prestigioasa Royal Albert Hall din Londra, începând din 18 iulie.

Pet Shop Boys este un duo britanic de electro-pop alcătuit din Neil Tennant (voce, orgă, chitară) şi Chris Lowe (orgă, voce). Grupul a vândut peste 50 de milioane de albume pe plan mondial şi, potrivit Guinness Book of Records, este cel mai de succes duo din istoria muzicii britanice, cu trei Brit Awards şi şapte nominalizări la premiile Grammy.

Printre hiturile grupului se numără piese precum "West End Girls", "It's a Sin", "Always on My Mind", "Heart", "Go West", "Opportunities (Let's Make Lots of Money)" şi "What Have I Done to Deserve This?".

Cel mai recent album de studio al grupului britanic se intitulează "Electric" şi a fost lansat în anul 2013.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici