Guess Who a lansat un nou videoclip - VEZI AICI

Videoclipul piesei "Tot mai sus", a lui Guess Who - în care apar şi Marius Moga şi Aris, fiul Andreei Esca -, a fost difuzat în premieră marţi, la ora 22.00, la MTV.

2506 afișări
Imaginea articolului Guess Who a lansat un nou videoclip - VEZI AICI

Guess Who a lansat un nou videoclip

Marţi seară, Guess Who le-a făcut o vizită DJ-ilor Greeg şi Onuc la ProFM şi a vorbit, de la ora 21.00, despre videoclipul piesei "Tot mai sus", care, la ora 22.00, a fost difuzat pentru prima dată la MTV. Cu siguranţă fanii Guess Who au avut parte de o surpriză, pentru că, alături de artist, în clip cântă Marius Moga, la un pian, pe acoperişul unui tir în mişcare.

Despre această colaborare, Laurenţiu Mocanu (Guess Who) a spus la ProFM: "Eu eram în studio cu piesa şi mă gândeam cu cine să colaborez, pentru că eu nu puteam cânta refrenul atât sus pe cât era iniţial. Am pus mâna pe telefon şi l-am sunat pe Marius, care a fost foarte spontan, a venit imediat, l-a simplificat şi a ieşit foarte tare. Şi a fost gata în 10 minute", a spus artistul, care a compus şi versurile piesei sale.

Şi colaborarea cu Aris, fiul Andreei Esca, a fost la fel de spontană şi tot Marius Moga a fost cel care a venit cu ideea. "M-a sunat Marius că ştie un puşti simpatic şi fotogenic, foarte potrivit pentru videoclip şi aşa l-am cunoscut pe Aris", a explicat Guess Who.

După lansarea pe MTV, Guess Who le-a povestit în premieră lui Greeg şi Onuc la ProFM şi ce emoţii a avut la filmările de care s-a ocupat, în calitate de regizor, Iulian Moga. "Eram în tirul care rula cu o viteză de 70 de kilometri, pe şoseaua spre Giurgiu şi la un moment dat l-am auzit pe Moga strigând de sus. Ideea e că aluneca pianul cu tot cu el, deşi era prins de acoperiş", şi-a amintit artistul, care a răsuflat uşurat că totul s-a terminat cu bine după ce au încetinit.

Greeg şi Onuc nu s-au lăsat mai prejos şi i-au făcut surprize lui Guess Who. DJ-ii au intrat în direct prin telefon cu prezentatoarea Ştirilor ProTV de la ora 19.00. Andreea Esca l-a felicitat pe artist şi a spus că şi ea a văzut clipul odată cu ei, pe MTV. Întrebată ce i-a plăcut cel mai mult, vedeta a răspuns râzând că băiatul ei şi după aceea că i-a plăcut imaginea cu Marius Moga cântând la pian.

Cât despre colaborarea lui Aris cu Guess Who, Andreea a povestit că este prima de acest gen pentru fiul ei, deci practic este la debut şi cel mai mult copilului i-au plăcut melodia şi costumul de astronaut. "Sincer, nu ştiu ce o să se facă atunci când va fi mare, dar eu m-am gândit că e bine să meargă la filmări să vadă cât de greu e şi poate o să renunţe. Momentan, mi-a spus că el vrea să danseze în cap", le-a povestit Andreea Esca lui Greeg şi lui Onuc.

La final, DJ-ii ProFM i-au oferit lui Laurenţiu şi cea de-a doua surpriză - o pernă din campania "Silicoane pentru fane", cu imprimeul unui decolteu generos. Guess Who a declarat că el preferă sânii naturali, însă a acceptat perna cu plăcere, spunând că avea într-adevăr nevoie de una. Fanele lui Guess Who care au dat o mulţime de mesaje la ProFM au aflat cu această ocazie şi faptul că artistul în vârstă de 25 de ani are prietenă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici