GuessWho cântă cu Agresiv, Grasul XXL, Spike şi Maximilian la videochat-ul apropo.ro

GuessWho cântă, joi, de la ora 17.00, la videochat-ul apropo.ro cu Agresiv, Grasul XXL, Spike şi Maximilian.

161 afișări
Imaginea articolului GuessWho cântă cu Agresiv, Grasul XXL, Spike şi Maximilian la videochat-ul apropo.ro

GuessWho cântă cu Agresiv, Grasul XXL, Spike şi Maximilian la videochat-ul apropo.ro

GuessWho continuă seria invitaţilor la videochat fiind considerat unul din copii teribili ai generaţiei hip-hop.

Vocea sa poate fi auzită pe materiale semnate de: Paraziţii, Bitza, Grasu XXL, lăsându-şi amprenta vocală pe 12 albume. Odată cu noul său album, „Probe Audio”, GuessWho s-a reorientat către un nou stil, piesele sale având accente de jazz şi funck.

"«Probe audio» este primul meu album solo, prima încercare de a fi independent 100%, prima oară când sunt independent. Am lângă mine o echipă de oameni talentaţi: Agresiv, Grasu XXL şi MAXIMILIAN cu care m-am sfătuit, am conceput, am lucrat, am terminat", a declarat GuessWho.

Utilizatorii care demonstrează că sunt fani adevaraţi şi răspund la întrebarea „În ce trupă s-a lansat GuessWho?” pot câstiga cel mai recent album al cântăreţului cu autograf şi tricoul cu care va fi îmbrăcat în timpul videochat-ului. Userii sunt, de asemenea, cei care aleg viitoarele vedete care vor fi invitate la noi sesiuni de videochat cu premii surpriză.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici