Guns N' Roses îşi lansează un single de pe noul album într-un joc video

Un prim single de pe "Chinese Democracy", cel mai recent album al trupei Guns N' Roses, va fi lansat în cadrul jocului video "Rock Band 2", potrivit unui comunicat de presă, citat de BBC News.

57 afișări
Imaginea articolului Guns N' Roses îşi lansează un single de pe noul album într-un joc video

Guns N' Roses îşi lansează un single de pe noul album într-un joc video

Ultimul album lansat de Guns N'Roses a fost "The Spaghetti Incident", scos pe piaţă în 1993.

Single-ul de pe "Chinese Democracy", intitulat "Shackler's Revenge", va fi lansat în cadrul jocului video Rock Band 2, care este programat să intre în magazinele din Statele Unite în septembrie. Pe coloana sonoră a aceluiaşi joc, pe lângă melodia celor de la Guns N'Roses, se va găsi şi melodia lui Bob Dylan, "Tangled Up".

"Rock Band 2" este la a doua versiune şi îi provoacă pe pasionaţi să parcurgă etapele jocului folosind instrumente muzicale, pe fundalul unor melodii. Coloana sonoră a "Rock Band 2" va include 100 de melodii, toate aparţinând unor artişti cunoscuţi.

"Suntem onoraţi că artişti legendari precum Guns N' Roses, Bob Dylan şi alţii au ales «Rock Band 2» ca o nouă modalitate prin care fanii pot să le experimenteze muzica", a declarat Paul DeGooyer, responsabil al diviziei MTV Games.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici