Guns N'Roses se reuneşte, dar fără Axl Rose

Componenţa originală a formaţiei Guns N'Roses, cu excepţia lui Axl Rose, se reuneşte pentru a marca a 20-a aniversare a albumului "Appetite for Destruction".

4 afișări
Imaginea articolului Guns N'Roses se reuneşte, dar fără Axl Rose

Guns N'Roses se reuneşte, dar fără Axl Rose

Bateristul Stephen Adler a declarat că evenimentul va avea loc la Key Club din Los Angeles, pe 28 iulie, la el urmând să ia parte membrii trupei, Slash, Izzy Stradlin şi Duff McKagan, informează Ireland Online.

Site-ul clubului face reclamă pentru formaţia bateristului, Adler's Appetite, şi LA Guns, formaţia din care a luat naştere Guns N' Roses.

"Voi fi acolo împreună cu formaţia mea, iar Slash, Izzy şi Duff vor fi şi ei acolo. Va fi excelent", a declarat Adler pe site-ul clubului.

Deşi Axl Rose nu este aşteptat, Adler a insistat că va avea loc şi o reuniune la care vor lua parte toţi membrii trupei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici