Guy Pearce plănuieşte să ia o pauză în carieră

Actorul Guy Pearce, în vârstă de 44 de ani, plănuieşte să ia o pauză în carieră, declarând recent că simte nevoia să plece şi să fie el însuşi "pentru o vreme".

105 afișări
Imaginea articolului Guy Pearce plănuieşte să ia o pauză în carieră

Guy Pearce plănuieşte să ia o pauză în carieră (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Star al unor filme precum "Discursul regelui/ The King's Speech", "Nu-ţi fie frică de întuneric/ Don't Be Afraid of the Dark" şi "Misiuni periculoase/ The Hurt Locker", Guy Pearce a recunoscut că s-a luptat să citească scenarii în ultimele luni, însă a decis să renunţe la actorie pentru o vreme, potrivit contactmusic.com.

"Îmi iau o pauză de şase luni, da. Am muncit prea mult în ultimii doi ani", a declarat Guy Pearce, precizând că a citit scenarii şi le-a lăsat deoparte pentru moment. "Trebuie să mă retrag şi să fiu eu însumi pentru o vreme", a mai spus acesta.

Actorul australian - care se regăseşte şi în distribuţia filmului "'Prometheus" de Ridley Scott - spune că nu mai are energie pentru a lucra la noi proiecte.

"Ajungi într-un punct în care simţi un gol. Nu mai am energia necesară pentru a fi altcineva în afară de mine", a precizat actorul.

Guy Edward Pearce, născut pe 5 octombrie 1967, este un actor şi muzician britanic emigrat în Australia. El este cunoscut şi pentru rolurile din serialul australian "Neighbours" şi cele din lungmetrajele "Memento", de Christopher Nolan, "L.A. Confidential", "Maşina Timpului" şi "Contele de Monte Cristo".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici