Guy Ritchie are probleme cu barul său din Londra

Barul deţinut de cineastul britanic Guy Ritchie în Londra este atent monitorizat de autorităţile britanice, riscând să fie închis, după ce poliţia londoneză a primit numeroase plângeri din partea vecinilor nemulţumiţi din cauza zgomotului, informează FemaleFirst.co.uk.

19 afișări
Imaginea articolului Guy Ritchie are probleme cu barul său din Londra

Guy Ritchie are probleme cu barul său din Londra (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Barul The Punch Bowl, amplasat în cartierul exclusivist Mayfair din Londra, a fost catalogat drept "foarte zgomotos" de către locuitorii zonei. Din acest motiv, autorităţile din Westminster au decis să instaleze un echipament de monitorizare a nivelului sunetului în apropierea barului, Guy Ritchie riscând să piardă licenţa de funcţionare a localului în cazul în care acesta se dovedeşte a fi prea zgomotos.

"Directorii barului au fost informaţi despre această acţiune, care va dura două săptămâni", a declarat un purtător de cuvânt al autorităţilor.

Un microfon şi un echipament de monitorizare a sunetului au fost instalate într-un apartament din apropierea barului The Punch Bowl, după ce consiliul local a primit 37 de plângeri din partea vecinilor.

Guy Ritchie organizează cu regularitate petreceri cu prietenii săi în acest bar, permiţându-le adeseori clienţilor să rămână în interiorul acestuia chiar şi după ora de închidere, şi angajează frecvent trupe irlandeze de muzică folk care susţin concerte.

Cineastul britanic a încercat să îşi calmeze vecinii declarând că, după ora 21.00, toţi clienţii vor fi obligaţi să intre în bar. El a adăugat şi că va apela la personal angajat pentru a-i escorta dincolo de uşă pe clienţii prea zgomotoşi.

The Punch Bowl a devenit unul dintre locurile preferate de petrecere a serii pentru multe celebrităţi aflat în vizită la Londra, precum Leonardo DiCaprio, Robert Downey Jr., Justin Timberlake şi Jude Law.

Guy Ritchie a cumpărat barul în martie 2008, împreună cu Madonna, care îi era soţie la momentul respectiv. Regizorul britanic, în vârstă de 40 de ani, a devenit proprietarul unic al barului în urma partajului care a avut loc în momentul divorţului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici