Guy Ritchie spune că mariajul cu Madonna este "bine"

Regizorul britanic Guy Ritchie a declarat, vineri, pentru revista People, că mariajul său cu Madonna este "bine", acestea fiind primele declaraţii ale lui Ritchie de la apariţia zvonurilor conform cărora cei doi ar urma să divorţeze.

18 afișări
Imaginea articolului Guy Ritchie spune că mariajul cu Madonna este "bine"

Guy Ritchie spune că mariajul cu Madonna este "bine" (Imagine: Mediafax/AFP)

"Mariajul meu este bine, din câte ştiu eu", a declarat Ritchie într-un interviu acordat revistei People.

De câteva luni, în presă circulă zvonuri conform cărora Guy Ritchie şi Madonna au probleme în căsnicie, deşi cântăreaţa a infirmat atât existenţa dificultăţilor, cât şi un posibil divorţ.

Ritchie, în vârstă de 39 de ani, a declarat că Madonna i-a oferit privilegiul de a vedea oraşul său natal, Londra, dintr-o nouă perspectivă.

Regizorul britanic se află în California pentru a-şi promova cel mai recent film, "RocknRolla", în timp ce Madonna repetă la New York pentru turneul său mondial, care va debuta în august.

"RocknRolla", care va fi lansat în SUA în octombrie, prezintă lumea underground a mafioţilor ruşi din Londra şi îi are în distribuţie pe Gerard Butler, Thandie Newton, Jeremy Piven şi Chris "Ludacris" Bridges.

Presa din toată lumea speculează, în ultimele luni, în privinţa unei presupuse relaţii a Madonnei cu jucătorul de baseball Alex Rodriguez, aflat în proces de divorţ, şi a despărţirii artistei de regizorul britanic Guy Ritchie.

Presa britanică indica, în urmă cu mai multe săptămâni, că un anunţ formal al divorţului dintre Guy Ritchie şi Madonna este planificat pentru noiembrie, după ce cântăreaţa va încheia turneul său mondial.

În aceeaşi perioadă, cotidianul The Times of London informa că Madonna a angajat-o pe Fiona Shackleton, avocata care l-a reprezentant pe Paul McCartney în procesul de divorţ de Heather Mills, pentru a se ocupa de problemele legale legate de separarea sa de regizorul britanic Guy Ritchie. Regizorul britanic ar fi reprezentat, la rândul lui, de firma de avocatură Mayfair, Forsters. Cele două firme de avocatură au refuzat, însă, să comenteze informaţiile.

De asemenea, în presă au apărut articole potrivit cărora artista în vârsta de 49 de ani ar vrea să divorţeze de Guy Ritchie, însă cuplul a negat zvonurile, Madonna făcând o declaraţie prin intermediul agentului ei de publicitate, Liz Rosenberg, care a spus: " Nu există niciun plan de divorţ".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici